Nurdağı’na koordinatör vali;

Nurdağı’na koordinatör vali

Vali/Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Ümit, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasara uğrayan Gaziantep’in Nurdağı ilçesine ‘Koordinatör Vali’ olarak görevlendirildi....

Resim

OKULLARI ZİYARET ETTİ

4 yıl Bolu’da valilik yapan ve geçen sene mülkiye başmüfettişliğine atanan Ahmet Ümit, depremin yaralarını sarmak üzere Nurdağı’ndaki görevine başladı.

Görevlendirilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Ahmet Ümit, “İçişleri Bakanlığımız tarafından Gaziantep/Nurdağı İlçesi’ne Koordinatör Vali olarak görevlendirildim. İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı’nın başkanlığında, deprem sonrası Gaziantep genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili 17 Mayıs günü yapılan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısıyla görevime başladım. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun” dedi.

Resim

VATANDAŞLARIMIZ HİZMETLERDEN MEMNUN

Nurdağı’nda depremzede vatandaşlarla görüşen ve konteyner kentlerde inceleme yapan Vali Ümit, “Sahada yaptığım gözlem ve ziyaretlerde, vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğim görüşmelerimde, hizmet sunulan mekanlardaki incelemelerimde; Devletimiz tarafından Nurdağı’nda verilmekte olan hizmetler ve yapılmakta olan çalışmalar hususunda vatandaşlarımızın âlicenap memnuniyetlerini müşahade ettim” ifadesini kullandı.

Vali Ümit, “Vatandaşlarımızdan aldığım talep ve tavsiyeleri de ilgili arkadaşlarımızla değerlendirerek uygulamaya yönelik planlamaları yaptık. Devletimizin şefkati ve gülen yüzü bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman vatandaşımızın yanında olacaktır” dedi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum