“Varlığım, Türk varlığına armağan olsun”;

“Varlığım, Türk varlığına armağan olsun”

Mülki idare amirliği mesleğine başlayan 111. Dönem kaymakam adayları illerde stajlarına başlarken, Denizli’de göreve başlayan Ejder Şahin, “Varlığım, Türk varlığına armağan olsun” dedi....

Resim

RABBİM BUGÜNKÜ HEYECANLA HİZMET ETMEYİ NASİP ETSİN!

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Gölbaşı Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde Gelir Uzman Yardımcısı iken mülki idare amirliği mesleğine geçen Ejder Şahin, Denizli’de kaymakam adaylığı görevine başladı.

Duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Ejder Şahin, “Mülki İdare Amirliği mesleğine, Cumhuriyetimizin 100. yılında, Efsane Valimiz Recep Yazıcıoğlu’nun da 2003 yıllarında Valilik görevini ifa ettiği, 13 yıl önce bir üniversite öğrencisi olarak geldiğim Denizli’de, 111. Dönem Kaymakam Adayı olarak intisap etmiş bulunmaktayım” dedi.

Kaymakam Adayı Şahin, ““Varlığım, Türk varlığına armağan olsun.” ülküsüyle, dinlenmemek üzere çıktığım bu yolda, Aziz Vatanın her bir karışına, Necip Milletimizin her bir ferdine en iyi şekilde, her zaman bugünkü aşk ve heyecanla hizmet etmeyi Rabbim nasip etsin” duasında bulundu.

Şahin, “Mülki İdarenin bir üyesi olma gururunu yaşarken, bu yolda desteğini her an yanımda hissettiğim sevgili eşime, aileme, öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve bu süreçte bana desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum