Nüfus hafta sonunda 10 bin vatandaşa hizmet sundu;

Nüfus hafta sonunda 10 bin vatandaşa hizmet sundu

Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Oylamasında oy kullanan vatandaşların T.C. Kimlik Kartı taleplerini karşılayabilmek için 27-28 Mayıs’ta açık bulundurulan nüfus müdürlüklerinde 10.117 vatandaşımıza hizmet sunuldu....

Resim

MESAİ MEFHUMU YOK!

Mesai mefhumu gözetmeden özel günlerde hafta sonunda da görev yapan nüfus personeli, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için bu hafta sonunda mesaideydi.

Cumartesi ve Pazar günü vatandaşların kimlik kartı ihtiyacını karşılamak için randevusuz bir şekilde hizmet veren nüfus personel, fedakarca çalışmalarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Resim

HİZMETTE SINIR YOK!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, fedakarca çalışan nüfus personeline teşekkürünü yineleyerek, “Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Oylamasında oy kullanan vatandaşlarımızın T.C. Kimlik Kartı taleplerini karşılayabilmek için 27-28 Mayıs’ta açık bulundurduğumuz nüfus müdürlüklerimizde 10.117 vatandaşımıza hizmet sunduk” ifadesini paylaştı.

İl ve ilçe nüfus müdürlükleri cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu için mesai yaptığı 13-14 Mayıs’taki hafta sonunda da 21 bin 793 vatandaşa hizmet sunmuştu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum