Kaymakam adayları Karagül diyarına hayran kaldı;

Kaymakam adayları Karagül diyarına hayran kaldı

111. dönem kaymakam adaylarından bir grup, tarihi taş evleri ve doğal güzellikleriyle bölgenin saklı cenneti olan Karagül diyarı Şanlıurfa Halfeti’nin güzelliklerine tanıklık etti....

Resim

HALFETİ'NİN GÜZELLİKLERİNE TANIKLIK ETTİLER

Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajına devam eden 111. Dönem Kaymakam adayları Yağmur Şimşek, Elif Çelik, Hasan Burak Bilir, Ömer Burak Bozkurt, Ozan Civelek, Hüseyin Safa Erdem, Hüseyin Taha Fidan, Serkan Kaya, Yusuf Keten, Tolga Tanış ve Ahmet Kasım Tecimen Halfeti’yi ziyaret etti.

Resim

KAYMAKAM ERDOĞAN BİZZAT İLGİLENDİ

Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’ın eşlik ettiği heyet, Eski Halfeti’de bulunan Karagül serasını ve Aile Destek Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Kaymakamlar heyeti, tekne turu ile Eski Savaşan mahallesinde bulunan Halfeti’nin simgesi Batık Minare'yi ve tarihi doğal güzellikleri gezdi.

Resim

Fırat’ın sularında gizlenen binlerce hikâyesi, çiçeklerle bezeli rengârenk sokakları ve fotoğraflara sığmayacak güzellikleriyle Halfeti’ye hayran kalan kaymakamlar, gezi ve ilgisi için Halfeti Kaymakamı Erdoğan’a teşekkür etti.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum