Sokak sokak Bağcılar turu;

Sokak sokak Bağcılar turu

İstanbul Valisi Davut Gül, sabah namazı ile başlayıp akşama kadar süren Bağcılar ziyaretinde ilçeyi sokak sokak gezdi. Günün erken saatlerinde başlayan incelemelerde Vali Gül’e Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun ile Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir eşlik etti....

Resim

Vali Gül, bugünkü mesaisine Bağcılar Merkez Camii’ni ziyaret ederek başladı. Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Vali Gül, bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Vali Gül Bağcılar temasları çerçevesinde Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nı, Millet Bahçesi’ni, Fevzi Çakmak ile Ali Cahit Sayar Okul inşaatlarını, Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınağı’nı, Bağcılar Avrupa Yakası Çok Amaçlı Spor Salonu’nu, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Güneşli Polis Merkezi’ni, Bağcılar Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’nı ve Bağcılar Yaşlı Bakımevini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun ile Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında İstanbul Valisi Davut Gül’e bilgi verdi.

Resim

“ÖNCELİKLE CEP TELEFONUMU KAYDEDİN”

Bağcılar Belediyesi’nde muhtarlarla bir araya gelen Vali Gül, muhtarları dinleyerek sorunları not aldı. Konuşmasının başında “Cep telefonumu kaydetmenizi rica ediyorum. Sizler önemli bir kamu görevi yerine getiriyorsunuz. Telefonumuz günün 24 saati sizlere açıktır.” dedi.

Resim

“BAĞCILAR’IN EN KIYMETLİ HAZİNESİ HUZURU”

İstanbul genelinde devam eden düzensiz göçle mücadele çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Gül, “Düzensiz göçle ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında ülkemizde yasal kalış izni bulunmayanlar sınır dışı ediliyor. Devlet olarak gereğini yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bağcılar’ın en kıymetli hazinesi huzuru ve çözülemeyecek hiçbir sorunu yok.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Davut Gül’ün muhtarlarla buluşmasına Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Göç Müdürü Fatih Ayna, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner ile ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum