38 ay görev yaptığı Ardahan’a veda etti;

38 ay görev yaptığı Ardahan’a veda etti

Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 17.06.2020 tarihinden bu yana valiliğini yaptığı Ardahan’a veda etti....

Resim

VALİ ÖNER İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Ardahanlılar için bir veda mesajı yayınlayan Vali Hüseyin Öner, “Ülkemizin en büyük hayvancılık potansiyelini ihtiva eden hayvan varlığı ve yayla ve meralarıyla, iki doğalgaz ve bir petrol boru hattının geçtiği enerji koridoru olmaktan kaynaklı stratejik konumuyla, Kura nehrinin bileziği olan barajları ve büyük ova projeleriyle, iki sınır kapısıyla ülkemizin dış dünyaya açılan Serhat Şehri Ardahan’da siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye, Eğitimden Sağlığa, Spordan Sosyal Hizmetlere, Tarımdan Turizme, Ulaşımdan Kültür varlıklarımızın korunmasına kadar her alanda şehrimizi ileriye taşımaya gayret ettik” dedi.

Resim

ARDAHAN HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Vali Öner, “Kaleler ve Kuleler şehri Ardahan’da tarihi-kültürel mirasımızla olsun, Çıldır gölü ve Yalnızçam Kayak Merkezimizin sunduğu kış turizmi potansiyeliyle olsun turizm alanında da adımızı duyurmanın gayretinde olduk. İlerleyen yıllarda şehrimizin her anlamda hak ettiği yerlere geleceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Öner, “Kıymetli Ardahanlı hemşehrilerime her daim kapımız açık olacaktır. Ardahan’la tesis ettiğimiz gönül bağımız benim için müstesna bir değer olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, Selam ve Saygılarımı sunarım. Allah’a emanet olunuz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum