Mesai arkadaşlarıyla vedalaştı;

Mesai arkadaşlarıyla vedalaştı

Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan ve görev yaptığı bir yılda Şanlıurfa'da kalıcı hizmetlere imza atan Vali Salih Ayhan, vali yardımcıları, kaymakamlar ve valilik çalışanlarıyla bir araya gelerek vedalaştı....

Resim

GÜZEL ÇALIŞMALARIN DEVAMINI DİLEDİ

Vali yardımcıları ve kaymakamlarla son toplantısını yapan Vali Ayhan, kısa vakte sığdırdığı büyük anılar için meslektaşlarına teşekkür etti. Vali Ayhan, bu şehirde iş birliği ve özveriyle yapılan güzel çalışmaların devamlılığını diledi.


“SAYIN VALİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Vali Salih Ayhan, Valiliğin çeşitli birimlerinde görevli olan mesai arkadaşlarını makamında misafir ederek kendileriyle vedalaştı.

Vali Ayhan’a teşekkür eden Valilik çalışanları da, “Azmi, örnek kişiliği ve şehrimize kazandırdığı büyük değerler için Sayın Valimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Resim

BAŞKAN’A VEDA

Vali Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Şanlıurfa için iş birliği içerisinde yürütülen özverili çalışmalardan dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür eden Vali Ayhan, başarılarının devamını diledi. Beyazgül de “Valimiz Salih Ayhan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Resim

ZORLU SÜREÇLERDE GAYRETLE ÇALIŞTILAR

Vali Ayhan ayrıca, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ı makamında ziyaret etti.

Deprem ve sel afetleri gibi geçirilen zorlu süreçlerde gösterilen gayretler için teşekkür eden Vali Ayhan, Avkıran’a başarılarının devamını diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum