“Yorulma bilmeden aşkla çalışacağız”;

“Yorulma bilmeden aşkla çalışacağız”

Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliği görevine atanan İhsan Selim Baydaş görevine başladı. Vali Baydaş, “Yorulma bilmeksizin aşkla, şevkle ve heyecanla çalışacağız. Rabbim bizi mahcup etmesin. Zorumuzu kolay eylesin” dedi....

Resim

10 Ağustos 2023 tarihli kararname ile Rize Valiliği görevine atanan Vali İhsan Selim Baydaş, 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü yeni görev yeri olan Rize’ye gelerek görevine başladı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Valilik personeli tarafından Valilik binası önünde karşılanan Vali İhsan Selim Baydaş, karşılama mangasını selamlaması ve Valilik ‘Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Valilik Makamına geçti.

Vali İhsan Selim Baydaş, Valilik makamında göreve başlama yazısını imzaladıktan sonra “Hayırlı olsun” a gelen misafirlerini Valilik Makamında ağırladı.

Resim

YORULMA BİLMEDEN AŞKLA ÇALIŞACAĞIZ

Vali Baydaş, “9 yıl önce de görev yapma şerefine ulaştığım şehrimize bugün Rize Valisi olarak gelmiş olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım. Rabbime hamd ediyorum, bu ağır sorumluluğu üstlenebilme, hakkını verebilme gücü ve imkânı vermesi, işlerimi kolay kılması ve bu kapıdan yine yüz akıyla alın aklığıyla çıkabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum. Hemşehrimiz, gururumuz, liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımızın himayelerinde onun izinde yorulma bilmeksizin aşkla, şevkle ve heyecanla çalışacağız. Rabbim bizi mahcup etmesin. Zorumuzu kolay eylesin. Tüm Rizeli kardeşlerimin dua ve desteklerini bekliyorum” dedi.

Resim

İLK TOPLANTI KAYMAKAMLARLA

Vali Baydaş, göreve başlamasının ardından Mülki İdare Amirleri Toplantısı gerçekleştirdi. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum