113 kaymakam, vali yardımcılığına atandı;

113 kaymakam, vali yardımcılığına atandı

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile 491 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Mülki idare amirlerinden 113'ü kaymakamlıktan vali yardımcılığına, 41'i de vali yardımcılığından kaymakamlığa geçti....

Resim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile yayımlanan kararnameye göre 14 kaymakam ve 7 vali yardımcısı ise taşra teşkilatlarından merkez teşkilatlarındaki görevlere getirildi.

İstanbul'da 5 vali yardımcısı ve 12 ilçeye kaymakam atandı. Ankara'da ise 6 vali yardımcısı ile 9 ilçeye kaymakam ataması gerçekleştirildi.

Resim

NASİP BU KADARMIŞ

Gece yeni görev yerlerini Resmi Gazete’den öğrenen kaymakamlar, yeni atandıkları yerleri sosyal medya hesaplarından ilçelerine duyurdu.

Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, “Bugün yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Kahramanmaraş Pazarcık İlçesine atanmış bulunmaktayım. İki buçuk yıldır gönülden hizmet ettiğim güzel Savur’umuza veda vakti geldi çattı. Savurlu hemşehrilerimden ayrılmak zor olacak ancak gerçek şu ki her başlangıcın bir de sonu var. Nasip buraya kadarmış” dedi.

Kaymakam Kaya, “Bundan sonra da asrın felaketini yaşayan Pazarcıklı hemşehrilerimize hizmet etmeye destek olmaya ve yaralarını sarmaya çalışacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Gayret bizden tevfik Allah'tan” ifadesini kullandı.

Resim

RABBİM ZORUMUZU KOLAY EYLESİN!

Sakarya Pamukova Kaymakamı Kenan Aktaş ise, “Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Muğla Ortaca Kaymakamı olarak atandım. Allah devletimize ve milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin” dedi.

Batman Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk de, “Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya Karapınar Kaymakamı olarak atanmış bulunmaktayım. Rabbim mahcup etmesin, zorumuzu kolay eylesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum