Arama
Arama Sonuçları
Fatih Görmüş Çiğli’ye Mutlu Köksal Sungurlu’ya atandı
Çorum Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş İzmir Çiğli Kaymakamlığına, Denizli Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal Sungurlu Kaymakamlığı’na, Adıyaman Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ise Uşak Vali Yardımcılığına atandı.
Yeni Nüfus Genel Müdürü Taşyapan oldu
Şefik Aygöl’ün Bilecik Valiliği’ne atanmasının ardından yeni Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne Vali-Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Taşyapan atandı.
“Bugün hayatımın en mutlu ve özel günlerinden biri”
Kars Gündüz Engelli Bakım Merkezi’nin açılışı, Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, protokol üyeleri, engelliler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Yurt dışı eğitimden dönen 100 kaymakam deprem bölgesine görevlendirildi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından vali, vali yardımcısı ve kaymakamları afet bölgesine görevlendirerek yaraların hızlı sarılmasını sağlayan İçişleri Bakanlığı, şimdi de yurt dışı eğitimden dönen 108. dönem 100 kaymakamı deprem bölgesine görevlendirdi.
Şehitler dualarla yad edildi
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi Ordu Valiliği’nce hazırlanan program çerçevesinde gerçekleştirilen törenlerle de anıldı.
Fethiye Kaymakamlığında görev değişikliği
Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atandı. Fethiye Kaymakamlığı’na ise İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman görevlendirildi.
Bozkır Kaymakamı Deniz, Sinop Vali Yardımcılığına atandı
Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Sinop Vali Yardımcılığı’na, Çanakkale Vali Yardımcısı Tolga Turan ise Bozkır Kaymakamlığı’na atandı.
Gercüş eski kaymakamı Sinanoğlu tahliye edildi
Batman'ın Gercüş Kaymakamı iken Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki Muhammed Çelik’e alkollü olarak sürdüğü aracıyla çarparak ölümüne neden olan ve tutuklanarak görevinden uzaklaştırılan Server Sinanoğlu’nun tahliyesine karar verildi.