Hilvan'dan rekorla ayrılıyor;

Hilvan'dan rekorla ayrılıyor

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan mülki idare amirleri atama kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına mülkiye müfettişi olarak atanan Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, 3 yıl 1 ay görev süresi ile Hilvan'da son 83 yılda en fazla görev yapan kaymakam oldu....


VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANDI

İlçeye geldiği günden bu yana yapmış olduğu çalışmalarla halkın takdirini kazanan, kapısı herkese açık olan, hayır hasenat işlerinde bir an olsun geri kalmayan Kaymakam Doğanın Hilvan'dan ayrılacak olması, 7’den 70’e neredeyse bütün vatandaşların üzülmesine sebep oldu.


SÜREKLİ SAHADA OLDU

Özellikle 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçeleri olan depremler sonrasında sürekli sahada olarak aldığı kararlar, uyguladığı tasarruflarla Hilvan'da normal hayata dönülmesinde büyük katkısı olan Kaymakam Doğan, yaşanan afetlerde devletin gücünü ve şefkatini tüm vatandaşlara hissettirmişti.


YENİ PROJELERE ÖNCÜ OLDU

Kaymakam Coşkun Doğan ilçede daha önce yapılmamış birçok uygulamanın da hayata geçirilmesinde öncü oldu. İşte bu projelerden bazıları;

1) Vakıf Fırın Projesi: Günde 750 vatandaşa ücretsiz kaliteli ve lezzetli ekmek üretimi devlet imkanları ile gerçekleştiriliyor.

2) Hilvan İçin Vefa Vakti : 70 mahallede bakıma muhtaç yaşlı vatandaşların kişisel bakımları devlet tarafından yapılıyor.

3) Ayni Yardımlarda Çeşitlilik: İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketinin yanı sıra periyodik aralıklarla baklava, meyve sepeti, karpuz gibi ürünlerin dağıtımı yapıldı.

4) Hilvanlı Üreten Kadınlar Kooperatifi: İlçedeki ilk kadın kooperatifi olan bu girişimde kadınların üreterek kazanmaları sağlanıyor.

Kaymakam Doğan'ın önümüzdeki hafta başında ilçeden ayrılması bekleniyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum