Yurt gelinde 30 Ağustos coşkusu;

Yurt gelinde 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı, yurt genelinde coşkuyla kutlanıyor. İl ve ilçelerde vali ve kaymakamlar Atatürk anıtlarına çelenk koyarak coşkuyu başlattı. Valilik ve kaymakamlıkların gün boyu çeşitli törenler gerçekleştiriliyor. Vali ve kaymakamlar bayram tebriklerini kabul ederken, şehitlikler de ziyaret edilerek vatan için canını feda eden şehitlere dualar edildi....

Resim

ZAFER BAYRAMI TEBRİĞİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Osmanbey Şehitliği’nde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine katıldı. Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte Valilik’te tebrikleri kabul etti. İl protokolünün de hazır bulunduğu törende dualar eşliğinde aziz şehitlerin kabirleri ziyaret edildi.

Resim

SAMANDAĞ’DA TÖRENE YOĞUN KATILIM

Hatay’ın Samandağ ilçesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101.'ncı yıl dönümü törenle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayan ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Kaymakamlık önünde çelenk sunma töreni yapıldı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Mehmet Aksu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum