Sınır hattını havadan incelediler;

Sınır hattını havadan incelediler

Kapıkule Sınır Kapısında yapılan Sınır Güvenliği toplantısının ardından Edirne Valisi Yunus Sezer ile İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez havadan sınır hattını inceledi....

Resim

SINIR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI KAPIKULE’DE YAPILDI

Sınır güvenliği toplantısı, Edirne Valisi Yunus Sezer ile İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez ve diğer yetkililerin katılımıyla Kapıkule Sınır Kapısı toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda; sınır güvenliği çalışmaları, teknik alt yapı çalışmaları, genel asayişi, düzensiz ile mücadele, göçmen kaçakçılığı ile mücadele konuları ve diğer projeler görüşüldü.

Resim

Toplantıya, Edirne Valisi Yunus Sezer ve İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra, İller İdaresi Genel Md. Yrd. Mehmet Yüzer, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğg. Berat Acar, 4. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğg. Erhan Akgül, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Bşk. Ahmet Dalkıran, Düzensiz Göçmen İzleme Daire Bşk. Ahmet Küçükikiz, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Daire Bşk. Jandarma Tuğg. Bülent Baykal, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Bşk. Fahri Bulut, , Vali Yrd. Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık, İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Resim
Kapıkule Sınır Kapısında yapılan Sınır Güvenliği toplantısının ardından Vali Yunus Sezer, İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez ve diğer yetkililer ile birlikte helikopterle havadan sınır hattında incelemelerde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum