Hastaneye sabah denetimi;

Hastaneye sabah denetimi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, sabahın erken saatlerinde, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde denetim ve incelemelerde bulundu....

Resim

HASTANE ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Denetimine hastane bahçesinden başlayan Vali Kızılkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre ve hastane yetkililerinden bilgi aldı. Hastane bahçesini gezerek inceleyen Vali Kızılkaya, hastane yanında yer alan boş alanın iyileştirilerek, vatandaşlar ve hastane çalışanları için otopark olarak kullanılması yönünde yetkililere talimat verdi.

Hastaneyi gezerek çalışan personelle bir araya gelen Vali Kızılkaya, tespit ettiği eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi talimatını verdi.

Vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin daha da yükseltilmesi gerektiğini vurgulayan Vali Kızılkaya, "Hedefimiz; vatandaşlarımızın sıcak ve güler yüzle karşılandığı, daha temiz ve düzenli bir ortamda sağlık hizmetini sağlamaktır.” dedi.

Resim

GÜLER YÜZÜN BİR MALİYETİ YOK

Hastane çalışanlarına hitap eden Vali Kızılkaya, “Temiz ve güler yüzlü hizmetin maliyeti yok. Desinler ki, Siirt Eğitim Araştırma Hastanesi, bölgenin en temiz hastanesi, bölgenin en güler yüzlü personellerinin çalıştığı hastane. Bu ikisini sağladığımız takdirde hizmet kalitesinde de çok ciddi bir yükseliş olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum