Soğuksu’da doğa yürüyüşü;

Soğuksu’da doğa yürüyüşü

Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, “Şehrini Keşfet, Gelecek Enerjini Koru” sloganıyla gerçekleştirilen hareketlilik etkinliğine katılarak Soğuksu Milli Parkı’nda yürüyüş yaptı....

Resim

ATATÜRK PARKI'NDAN ATATÜRK ÇAMI'NA YÜRÜYÜŞ

16-22 Eylül tarihleri arasında dünya geneli Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kızılcahamam’da “Şehrini Keşfet, Gelecek Enerjini Koru” sloganıyla Kaymakam Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile Soğuksu mevkiinde Atatürk Parkı’ndan, Atatürk Çamı’na kadar yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

Resim

VATANDAŞLARIMIZI HAREKET ETMEYE DAVET EDİYORUM

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinlik ile ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşların ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesi hedefleniyor.

Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu, “İlçemizde yer alan tarihi, jeosit alanlar, jeopark, doğa ve kaplıca turizm alanlarımız sizleri hareket etmeye ve temiz hava almaya davet eden sosyal donatı alanlarımızdır. Bütün hemşehrilerimizi bu alanlar başta olmak üzere spor yapmaya, hareket etmeye ve gelecek enerjimizi korumaya davet ediyorum” dedi.


DOĞA İLE BAŞBAŞA

Kaymakam Mehmetbeyoğlu, “Karagöl Tabiat Parkımız, Soğuksu Milli Parkımız, Aluçdağı Tabiat Parkımız, Şahinler Tabiat Parkımız, Kızılcahamam Çamlıdere Jeoparkımız ve daha sayamadığım 30’a yakın doğal ve tarihi lokasyonumuzla hareketlilik etkinlikleri ilçemizde kutlanacak” diye konuştu.

Mehmetbeyoğlu, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinde yapılacak faaliyetlere katılan herkese teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum