Furkan Alpay;

Furkan Alpay

Çilimli Kaymakamı...

1995 yılında Erzurum'un İspir ilçesinde doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Bursa'nın İnegöl ilçesinde tamamladı. 2019 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden, not ortalaması bazında birincilikle mezun oldu.

Aynı yıl İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı. Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Kaymakam Refikliği Stajlarını Akçakoca ve Bulancak ilçelerinde, Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajlarını ise Giresun ve Adana illerinde tamamlamasının ardından Aydın ilinin Sultanhisar ve Karacasu ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

İngiltere'nin Sheffield kenti, Sheffield Üniversitesinde dil eğitimi aldı.

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında, yaklaşık 3 ay Adıyaman ilinde görev yaptı. 108. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamladı.

Eğitimine Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Kamu Ekonomisi yüksek lisans programıyla devam eden Kaymakamımız Furkan Alpay, evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Furkan Alpay Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum