“Gazilerimiz, aydınlık meşalemiz, övünç madalyamızdır”;

“Gazilerimiz, aydınlık meşalemiz, övünç madalyamızdır”

Ülkemizin farklı şehirlerinden gelen Kıbrıs gazileri Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesini ve Kaymakam Harun Reşit Han’ı ziyaret etti. Gazileri makamında ağırlayan Kaymakam Han, “Gazilerimiz milletimizin aydınlık meşalesi, övünç madalyamızdır” dedi....


KIBRIS GAZİLERİNDEN KAYMAKAM HAN’A ZİYARET

Kıbrıs gazilerini makamında ağırlayan Kaymakam Harun Reşit Han, ‘cesaretin, dirayetin, fedakârlığın ve kahramanlığın simgesi olan gazilere’ ziyaretleri için teşekkür etti.

Gazileri kaymakamlığın girişinde karşılayıp sohbetin ardından dışarıda uğurlayan Kaymakam Han, gazilerden tarihi anılarını dinledi.

Keyifli sohbetin ardından Kaymakam Han’a rozet takan gaziler, misafirperverliği için kendisine teşekkürlerini sundu.

Resim

“GAZİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YÜRÜYORUZ”

Tarih, anılar ve gazilik üzerine gerçekleşen sohbette Kaymakam Han, “Türk milleti şehitliğin ve gaziliğin yuvasıdır. 'Ölürsem şehit kalırsam gazi olurum' inancıyla vatanı ve mukaddesatı için her türlü tehdide göğüs geren milletimiz, zalimlere karşı her zaman dik durmuştur. Kahraman gazilerimiz ise milletimizin aydınlık meşalesi, övünç madalyasıdır. Milletimizin sarsılmaz inanç ve ilham kaynağıdır. Gazilerimizden aldığımız güç ve ilhamla önümüze çıkan her türlü engeli birlik ve beraberlik içinde aşarak Türkiye Cumhuriyetimizi daha da aydınlık yarınlara hep birlikte taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum