Çiçek yerine depremzedeler için bağış!;

Çiçek yerine depremzedeler için bağış!

Zonguldak Devrek Kaymakamlığı’ndan Hatay Dörtyol’a görevlendirilen Ümit Altay, tebrik ve kutlama için çiçek gönderilmesi yerine depremden zarar gören vatandaşlar için AFAD’a bağışta bunulmasını istedi....


YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

4 yıl Devrek’te görev yaptıktan sonra Hatay’ın Dörtyol ilçesine görevlendirilen Kaymakam Ümit Altay, görevine başladı.

Birim müdürleri tarafından karşılanan Altay, birlikte mesai yapacağı yöneticilerle tanışırken, depremin yaralarını sarmak için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Asrın felaketinin ardından yıkıma uğrayan Hatay ve Dörtyol’da devlet ve millet olarak büyük işlere imza atıldığını kaydeden Kaymakam Altay, felaketin izlerini silmek için birlikte fedakarca çalışacaklarını söyledi.

AFAD’A BAĞIŞ İSTEĞİ

Tebrik ve kutlama mesajları için de teşekkür eden Kaymakam Altay, “Kıymetli hemşehrilerim, değerli dostlar; Dörtyol Kaymakamı olarak göreve başlamama gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim. Kutlama için çiçek gönderilmemesini, yerine depremden zarar gören vatandaşlarımız için AFAD’a bağışta bulunulmasını istirham ederim. Selam ve muhabbetlerimi sunarım” dedi.


HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan AK Parti 27. Dönem Milletvekili ve MKYK Üyesi H. Bayram Türkoğlu beraberinden AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte göreve yeni başlayan Kaymakam Ümit Altay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum