Arama
Arama Sonuçları
İbrahim AKIN
Konya Valisi
Sınırda inceleme
Suriye sınır hattında bulunan askeri birlikleri denetleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Her türlü yasadışı geçişi engellemek için fedakârca nöbet tutan tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Şıldak Barış Pınarı bölgesinde
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekâtıyla terörden arındırılan Telabyad’da incelemelerde bulundu.
Onur Şan
Akçakale Kaymakamı
Kaymakam İsa Bertan’ın mutlu günü
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Gelir Uzmanı olarak görev yapan Aylin Doğan ile dünya evine girdi.
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
“Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak, bu ülke bölünmeyecek”
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Tel Abyad kentinde PKK-PYD terör örgütünün gizlediği patlayıcılara müdahale sırasında şehit olan iki polis memuru için GAP Havalimanı’nda tören düzenlendi.
Oltan Bayraktar
Elazığ Vali Yardımcısı
Afet içinde afet!
Deprem bölgesinde etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Şanlıurfa ve Adıyaman'ı depremin ardından sel vurdu. Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da ise sele kapılan 4 kişi yaşamını yitirdi.
Patlamada zarar gören binada inceleme yaptı
Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada zarar gören binada incelemelerde bulundu. Kaymakam Bayraktar, ilgili kurumların yetkilileriyle durum değerlendirmesi gerçekleştirdi.
Kaymakam Ankara’dan çocukluk arkadaşına Urfa’dan kız istedi
Hayır hasenat işlerinde bir an olsun geride kalmayan Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, memleketi olan Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Şükriye Mahallesi'nden çocukluk arkadaşına kız istedi.
'Geleceğimiz için temel atıyoruz'
Akçakale’de 24 derslikli okul temeli atan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Atılan temellerin en güzeli okul temelidir. Bizler geleceğimiz için bu temeli atıyoruz. İlimiz genelinde 15 okulumuzun yapımı devam ediyor, 11 okulumuz ihale aşamasında, 94 okulumuzun ise proje çalışmaları devam ediyor” dedi.
Kaymakam Aktaş: Çözüm için ortak akılla çalışıyoruz
Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş’ın ev sahipliğinde kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katılımı ile muhtarlar toplantısı yapıldı.
Çıldır Gölü'ndeki Akçakale Adası'nda 'Uçurtma Şenliği'
Çıldır Kaymakamlığı’nca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı himayesindeki çocuklar ve aileleri için Uçurtma Şenliği düzenlendi. Çeşitli oyunlarla gönüllerince eğlenen çocukları oyunlarında Kaymakam Fatih Bayram yalnız bırakmadı.
Vali Abdullah Erin, Urfa için izinsiz çalışmış
4 yıl 10 ay 11 gün toplamda 1777 gün görev yaptı. Kullandığı izin gün sayısı ise babasının hastalığı ve vefatı hariç sadece 10 gün. 'Gece gündüz çalışacağız' demişti, öyle de yaptı. Urfalılar, “Çaba ve fedakarlıklarınızı unutmayacağız” dedi.
Şefik Aygöl
Bilecik Valisi
Hüseyin Ece
Kozlu Kaymakamı
Caner YILDIZ
Muğla Vali Yardımcısı
Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN
Konak Kaymakamı
Harun Kaya
Hatay Vali Yardımcısı
Kavga eden tarafları Vali barıştırdı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde iki aile arasında fırın sırası nedeniyle çıkan taşlı sopalı kavgada 14 kişi yaralandı.
Selçuk Yosunkaya
Düzce Vali Yardımcısı V.
Selçuk YOSUNKAYA
Gümüşova Kaymakamı
Eyüp FIRAT
Hayrabolu Kaymakamı
İbrahim AKIN
Teftiş Kurulu Başkanı