Arama
Arama Sonuçları
Burdur’a ilk kadın vali atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği'ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Bilgihan, Burdur'un ilk kadın valisi oldu.
Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden kişi tutuklandı
Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret ettiği tespit edilen U.G. adlı şüpheli tutuklandı.
Eski İçişleri Bakanı Ünüsan hayatını kaybetti
Mersin eski valililerinden, Mahalli İdareler Genel Müdürü, İller Bankası Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı ve İçişleri Bakanlığı yapan Teoman Ünüsan vefat etti.
Kaymakamları bakanlıktan uğurladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayan ve çekilen kuralarla görev yerleri belirlenen kaymakamları İçişleri Bakanlığı’ndan uğurladı.
Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandı
Yakalandığı amansız hastalığa Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yenilerek hayatını kaybeden Eski Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz memleketi Safranbolu’da son yolculuğuna uğurlandı.
“İlimizdeki bütün depremzedeler devletimizin güvencesi altında”
İçişleri Bakanlığı, depremzedelerin kaldıkları otelden çıkarılma girişiminde bulunulduğu iddiası üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri hakkında soruşturma başlattı.
Kütüphanecilikte Batman Modeli
Batman şehir merkezinde 4, ilçelerde 3 olmak üzere toplam 7 kütüphane binasıyla, merkezde Şehit Şenay Abüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi olacak şekilde bir okuma kültürü ekosistemi oluşturulacak.
Emekli Vali Hikmet Tan’a son görev
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara'da tedavi gören emekli Siirtli Vali Hikmet Tan, Ankara'da 82 yaşında hayatını kaybetti.
Tutuklu Kaymakam Sinanoğlu, hukuk müşavirliği kadrosuna alındı
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde devlete ait resmi aracı alkollü kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik'e çarpıp ölümüne neden olan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu, Çorum Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı. Yazılı bir açıklama yapan İçişleri Bakanlığı ise Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma halinin devam ettiğini bildirdi.
'28 yıldır hizmet ettiğim Mülki İdare Amirliği mesleğinden ayrılıyorum'
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yapılan oylamayla Sayıştay üyeliğine seçilen İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bir veda mesajı yayınladı. 28 yıldır yürüttüğü Mülki İdare Amirliği mesleğinden ayrılan İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür ederken, herkesten helallik istedi.
Bakanlıktan Valiliklere: Tedbirleri gözden geçirin!
İçişleri Bakanlığı düğün, nişan, asker uğurlaması gibi etkinlikler için 81 il valiliğine yeni bir genelge daha gönderdi. Tedbirlerin artırılması istenen genelgede, etkinliklere sivil polis gönderilmesi istendi.
Eyüp GÜRDAL
Saray Kaymakamı