Kaymakamları bakanlıktan uğurladı;

Kaymakamları bakanlıktan uğurladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayan ve çekilen kuralarla görev yerleri belirlenen kaymakamları İçişleri Bakanlığı’ndan uğurladı....


BAKANLIKTAN YENİ İLÇELERİNE UĞURLANDILAR

3 yıldan fazla süren adaylık sürecinin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde çekilen kuralar ile asil kaymakam olarak yeni ilçeleri belirlenen kaymakamlar, İçişleri Bakanlığı’nı ziyaret etti.

Bakan Ali Yerlikaya’nın misafir ettiği kaymakamlar, bakanlık önünde çekilen toplu fotoğrafının ardından yeni ilçelerine yolcu edildi.

BİR MESLEKTEN ÖTE YAŞAM BİÇİMİ SEÇTİNİZ

Kaymakamlara hitap eden Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bağrından çıkarak, Devlet mülkünü temsil ve idareye mezun kılınan kaymakamlarımız: Sizler, bir meslekten öte, bir yaşam biçimi seçtiniz. Çektiğiniz kuralarla, kaderlerinizde yeni bir yol açılacak. Gittiğiniz ilçelerimizdeki vatandaşlarımıza selamlarımızı iletin. Her birinize görevlerinizde üstün başarılar diliyorum. Yolunuz açık, bahtınız Türkiyemiz gibi aydınlık olsun” dedi.

Resim

KAYMAKAMLARLA FOTOĞRAF

Bakan Yerlikaya kaymakamlarla fotoğraf da çektirirken, yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar diledi. Kura’da Rize İyidere Kaymakamlığı çıkan Eray Gürsoy da sosyal medya hesabından Bakan Yerlikaya ile fotoğrafını paylaşarak, “Sayın Bakanımıza kabullerinden ötürü şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görev yerimiz yeşilin ve mavinin buluştuğu Rize/İyidere. Allah mahcup etmesin” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler
Kaymakamları bakanlıktan uğurladı Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum