Arama
Arama Sonuçları
"Bu proje kadim şehrimizin yeniden doğuşunun simgesi"
Örenli Kalıcı Deprem Konutları'nda inceleme yapan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Kalıcı deprem konutlarımız yalnızca bir inşaat projesi değil, aynı zamanda kadim şehrimizin yeniden doğuşunun ve umudun simgesidir" dedi.
LGS’de 500 tam puan alan Türkiye Yüzyılı Çocukları ile buluştu
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Çocukları Vakfı’nın düzenlediği Türkiye Yüzyılı Çocukları ile Kahvaltı Programında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile İstanbul Valisi Davut Gül, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alan Türkiye Yüzyılı Çocukları ile bir araya geldi.
Şehit Lütfü Baykar, son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul'da hafriyat kamyonunun denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve 24 gün sonra şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis'te son yolculuğuna uğurlandı.
Yaralı polis ve bekçiyi yalnız bırakmadı
İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe'de "dur" ihtarına uymayan hafriyat kamyonunun ekip aracına çarpması sonucu yaralanan polis memuru Lütfi Baykar ve bekçi Kerem Atay'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
“Birlikte sevinecek, birlikte aşacağız”
AFAD Başkanı Yunus Sezer ve Kahramanmaraş’ta Koordinatör Vali olarak görev yapan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Ramazan Bayramı’nda çadır kentler ile konteyner kentte kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
Ağrı Çadır Kenti, depremzedeleri ağırlıyor
Ağrı Valisi Osman Varol, Ağrı Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan 'Ağrı Çadır Kenti'ni ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.
Kızıl Elma hedefine ilerliyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti.
Köy çocuklarının 'Vali Amca' sevinci
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Meydandere köyünde ‘Şeyh Ali’ adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma etkinliklerine katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.