Arama
Arama Sonuçları
Abdullah Sarı
Gürün Kaymakamı
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Cide Kaymakamının, ilham veren hikayesi...
Muğla’nın şirin ilçesi Dalaman Kaymakamlığı’nda çay ocağında çalışan annesine zaman zaman destek olan bir çocuk, bugünlerde Kastamonu’nun en şirin ilçelerinden birinin kaymakamlık koltuğunda oturuyor. Ailesiyle birlikte verdiği mücadeleyle herkese örnek olan Kaymakam Tuncay Karataş, adeta film gibi hikâyesiyle; gençlere de ilham oluyor.
Davut Boztaş
Saraydüzü Kaymakamı
Üreticilere 5 bin 'meyve sineği tuzağı' dağıtıldı
Muğla Ortaca’da üreticilere turunçgillerin en önemli zararlılarından olan Akdeniz Meyve Sineği ile mücadele eğitimi verilerek, 5 bin tuzak dağıtıldı.
Onur Alp Bıçakcı
Kumlu Kaymakamı
Ömer Faruk Canpolat
Kulu Kaymakamı
“Devlet millet el ele yaraları saracağız”
Muğla Valisi Orhan Tavlı deprem bölgesinden Muğla’ya tahliye edilen ve Fethiye’deki Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerle bir araya geldi.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Sahil temizliğine katıldı
Muğla Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, ilçenin Kayacık sahilinde yapılan kıyı temizliği etkinliğine katılarak, “Kıyılarımızı el birliği ile temiz tutalım” dedi.
75 ve 72 yaşındaki ‘iki yetişkin genç’ huzurevinde ‘evet’ dedi
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde kalmakta olan 72 yaşındaki Meliha Kıral ile 75 yaşındaki Ercan Birdal’ın nikah törenlerine katıldı. Vali Tutulmaz davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği nikah töreninde Birdal çiftine mutluluk ve sağlıklı uzun ömürler diledi.
Ortaca’ya 1 milyon liralık kadın girişimi projesi
Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 1 milyon 18 bin lira destek verdiği, kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının güçlendirilmesini hedefleyen proje hakkında bilgi verdi.
Darbe girişiminin seyrini değiştiren Vali: Tüm kuvvetleri harekete geçirdim
Dönemin Muğla Valisi Amir Çiçek, darbe girişimi gecesinde yaşadıklarını Sivas'ta katıldığı bir programda davetlilerle paylaştı. Darbe girişimi sırasında Dalaman Kaymakamı olan Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Çiçek'in darbenin seyrini değiştirdiğini söyledi.
Murat Karahan
Yunak Kaymakamı
Hayrettin BALCIOĞLU
Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri
Emin Çolak
Samsun Vali Yardımcısı
Burak DERTLİOĞLU
Hacılar Kaymakamı
Ali UYSAL
Edirne Vali Yardımcısı
Mehmet YAPICI
Kdz.Ereğli Kaymakamı
Ali GÜLDOĞAN
Salihli Kaymakamı
'Efsane Kaymakam' Alper Balcı Fethiye’de görevine başladı
Ağrı’nın Diyadin ilçesinden Fethiye Kaymakamlığı’na atanan Alper Balcı, görevine başladı.
Dr. Yılmaz Şimşek
Sivas Valisi