Arama
Arama Sonuçları
Vali Çelik, sınır duvarlarını inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Esendere’de sınır duvarlarında inceleme yaptı.
“Vatan size minnettar!”
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Derecik Ortaklar Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapan Mehmetçikle bir araya geldi. Askerlerin zorlu şartlarda görev yaptığı karakolda inceleme yapan Vali Çelik, “Bu kararlı ve sarsılmaz iradeyi kimse yıkamaz! Vatan size minnettar” dedi.
Hudut karakolunda inceleme yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Şehit Piyade Er Mutlu Saydam Hudut Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“En değerli anlar içten ve samimidir”
Derecik ilçesini ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenerek, “En değerli anlar içten ve samimidir. Tıpkı Derecik Umurlu/Balkaya Mahallesi'ndeki karşılaşmamızda olduğu gibi. Çocuklar, hafta sonu mesaimizi daha da güzelleştirdi. Gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin, kalplerindeki umut hiç tükenmesin diye çalışmalıyız. Hep birlikte...” dedi.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
Merhum Kaymakam Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı
Önceki gün vefat eden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir'in cenazesi memleketi Samsun’da dualarla toprağa verildi.
Vefat eden Kaymakam Özdemir’e veda
Kanser hastalığı ile mücadele ederken hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde tören düzenlendi.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
Cezmi Kandemir, Küre Kaymakamlığına atandı
Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Muhammed Cezmi Kandemir, Kastamonu Küre Kaymakamlığına görevlendirildi.
Abdulkadir Işık, Derecik Kaymakamlığına atandı
Kastamonu Küre Kaymakamı Abdulkadir Işık, Hakkari Derecik Kaymakamlığına görevlendirildi.
Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
Hatay vali yardımcılıklarına yeni atamalar
Hakkari Derecik Kaymakamı Doğukan Mızrak, Bingöl Kığı Kaymakamı Gökay İçen ve İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, Hatay Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.
Hanelere misafir oldu
Bartın Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, hane ziyaretlerinde vatandaşlara misafir olurken, “Bu ziyaretlerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımız ile devletimiz arasında güçlü bağlar oluşturuyoruz” dedi.
Hakkari’ye 19 milyon liralık yeni yatırım
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Hakkari Valiliği paydaşlığında Hakkari'de hayata geçirilecek olan 19 milyon lira değerindeki 8 projenin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
Hakkari’de 2500 üreticiye 250 bin koyun verilecek
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari'nin hayvancılık bölgesi olduğunu belirterek, küçükbaş hayvan sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Tek geçim kaynağı ineği ölen teyzeye Vali Akbıyık inek ve buzağı hediye etti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, tek geçim kaynağı olan ineği merada otlarken ölen Nesibe Durna´ya (60), Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin talimatıyla inek ve buzağı hibe etti.
Doğukan MIZRAK
Hatay Vali Yardımcısı
Ahmet Özdemir
Erzurum Vali Yardımcısı
Abdulkadir Işık
Hakkari Vali Yardımcısı