Vefat eden Kaymakam Özdemir’e veda;

Vefat eden Kaymakam Özdemir’e veda

Kanser hastalığı ile mücadele ederken hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde tören düzenlendi....


Kanser hastalığı sebebiyle hayatını 53 yaşında kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için Kocaeli Valiliği yerleşkesinde cenaze töreni düzenlendi. Özdemir için Gölcük Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılınırken, Özdemir’in cenazesi Samsun’a gönderildi. 1 Eylül Cuma günü Samsun İlkadım ilçesi Büyük Camii’de Cuma Namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından cenazesi Derecik Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.


KARDEŞİMİ KAYBETME ÜZÜNTÜSÜNDEYİM

Cenaze töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Bir görev arkadaşından çok kardeşimi kaybetme üzüntüsü içindeyim. Onu hak ettiği şekilde uğurlamak benim için bir görevdir. Geçmişten bugüne vatan sevdalısı olan, hastalığına rağmen ilerleyen dönemdeki hayallerini dile getiren çalışma ve ülke sevdasından bir şey kaybetmemiş biri olarak evlatlarına güzel bir miras bıraktı. Biz kendisinden razıydık, Allah  da kendisinden razı olsun. Eş ve çocukları olarak gurur duyun çünkü kendisi bu devlete onurla hizmet etti.” dedi.

Resim

Vali Yavuz’un konuşmasının ardından İl Müftüsü Sinan Cihan’ın ettiği duaya hep birlikte ‘amin’ denildi.

Törene merhum kaymakamın ailesi, yakınları, protokol ve vatandaşlar katıldı.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum