“En değerli anlar içten ve samimidir”;

“En değerli anlar içten ve samimidir”

Derecik ilçesini ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenerek, “En değerli anlar içten ve samimidir. Tıpkı Derecik Umurlu/Balkaya Mahallesi'ndeki karşılaşmamızda olduğu gibi. Çocuklar, hafta sonu mesaimizi daha da güzelleştirdi. Gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin, kalplerindeki umut hiç tükenmesin diye çalışmalıyız. Hep birlikte...” dedi....

Resim

KARŞILAŞTIĞI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, hafta sonu mesaisinde Derecik ilçesini ziyaret etti.

Vali Çelik, Vali Yardımcıları Buğra Karadağ ve Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ile birlikte, ilçenin gelişimine katkı sağlamak ve yerel ihtiyaçları daha yakından anlamak amacı ile Derecik’e misafir oldu.

Resim

İlçe Kaymakamı Abdulkadir Işık, Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tarhan, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve beraberindeki heyet tarafından, Şehit Piyade Er Mutlu Saydam Hudut Karakolu’nda karşılanan Vali Çelik’in ilk durağı, Derecik Umurlu Gümrük Kapısı oldu.

Resim

SINIR KAPISININ YOLU İYİLEŞTİRİLECEK

Derecik ilçesindeki Irak’a açılan Umurlu Sınır Kapısının mevcut durumunu inceleyen ve iyileştirme çalışmalarını değerlendiren Vali Çelik, ilçenin gelişimi için gerekli adımları atacağını ve Derecik Sınır kapısı yolunu iyileştirmek için en kısa sürede çalışmalara başlanacağını belirtti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum