Arama
Arama Sonuçları
Artvin'e atanan Vali Ergün, göreve başladı
Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği'ne atanan Vali Dr. Turan Ergün, görevine başladı. Vali Ergün, "Öncelikle ben ve çalışma arkadaşlarım makamda oturan insanlar olmayacak. Vatandaşın arasında köylerde, ilçelerde işlerini takip edecekler" dedi.
Sarılı ve Çakar ailelerinin mutlu günü
İstanbul Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı'nın oğlu İzmir Urla Hakimi Suat Sencer Sarılı ve Cumhuriyet Savcısı Rümeysa Çakar, dünya evine girdi.
Karadeniz'in en büyük orman deposunu inceledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük orman deposu olma özelliğine sahip Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü Tarakçı Orman Deposu'nda inceleme yaptı.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
Vali Ergün bölgede inceleme yaptı
Uşak Valisi Turan Ergün, Banaz ilçesinde Yunanistan uyruklu 3 kişinin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını açıkladı.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
İtecik Dağı'nın al duvağını yerinde inceledi
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, İtecik Dağı'nın al duvağı "İtecik Lalesi"ni, yerinde inceleyerek, "Bu eşsiz doğa harikasını herkes gelip incelemeli" dedi.
Valiyi sahura davul çalıp mani söyleyen öğretmenler kaldırdı
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ritimde Öğretmenler Müzik ve Dans Topluluğu bünyesindeki 30 öğretmen, mani söyleyip davul, darbuka ve bendir çalarak vatandaşları sahura uyandırdı.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Hayır dualarına talip oldu
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, köy ziyaretleri kapsamında Bağbaşı, Dağdemirler, Yaşamışlar ve Dağyenice köylerini ziyaret etti.
“Türkiye’nin büyük hedeflerine birlikte yürüyeceğiz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) Geleneksel Şubat Ayı Buluşması’nda sektör temsilcileriyle bir araya gelerek 2024 yılının turizm planları, mevcut durumu ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
"Uşak’ta kitap da okunur; halı da dokunur"
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “Uşak’ta kitap da okunur; halı da dokunur” diyerek Kitap Okuyorum Projesi'ni başlattı. Vali Ergün, proje kapsamında öğrencilerle kitap okudu.
Vali Yardımcısı Gürses, yeni görevine başladı
Adıyaman Vali Yardımcısı iken Uşak Vali Yardımcılığına atanan Burak Bozkurt Gürses, Uşak Valisi Turan Ergün’ü makamında ziyaret ederek görevine başladı.
Gazinin mezarına toprak attı
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Kıbrıs Gazisi Abdullah Özdemir’in Zümrüt Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
“Depremle çok üzüldük, lider olup yüzümüzü güldürün”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniyespor Futbol Kulübü oyuncuları ve teknik heyetle buluştu. Vali Yılmaz, “Sizlere güveniyorum. Depremde çok üzüldük. Lider olup yüzümüzü güldürün” dedi.
Öğrenciler söz sahibi oluyor
İstanbul Valisi Davut Gül’ün himayesinde öğrencilerin karar mekanizmalarına katılmasını hedefleyen Öğrenci Meclisleri projesi hayata geçirildi. 39 ilçede Öğrenci Meclisi Toplantıları düzenlenmeye başladı. Bu kapsamda Vali Gül, Fatih İlçe Öğrenci Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Kıbrıs gazisini ebediyete uğurladı
Kıbrıs Gazisi İrfan Dıbırdık’ın cenaze törenine katılan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, merhum gaziyi ebediyete uğurladı.
"Siirt'in kalkınma lokomotifi tarım ve hayvancılıktır"
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nde inceleme yapan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, "Siirt'in kalkınma lokomotifi tarım ve hayvancılıktır. Hep birlikte Türkiye yüzyılını üretimin ve üreticinin yüzyılı yapacağız" dedi.
Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Sinoplu Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Mustafa Özcan hayatını kaybetti. Özcan'ın cenaze törenine katılan Sinop Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, acılı aileye başsağlığı diledi.
"Ordu’muz, Karadeniz’in incisi"
İstanbul'da düzenlenen Kültür ve Turizm Sempozyumu'nda konuşan Ordu Valisi Muammer Erol, "Ordu’yla ilgili herkesin söylediği ortak bir şey var. O da yaşanabilirlik. Yaşanılabilirlik çok önemli ve bunun için de hepimize görevler düşüyor. Ordu’muz, Karadeniz’in incisi" dedi.
“Tüm imkan ve kabiliyetimizle emirlerindeyiz”
Şehitlerin emanetlerine ziyarette bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “İmkan ve kabiliyetimizle emirlerindeyiz” dedi.
"Çay ve kahveler bizden!"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Merkez Gazi Caddesi üzerinde tarihi binada hizmete açılan “Kitap Kahve ve Genç Ofis” merkezini ziyaret etti. Gençleri merkeze davet eden Vali Serdengeçti, "Çay ve kahveler bizden!" dedi.
Cumhuriyetin doğum gününde İstanbul bayraklarla süslenecek
İstanbul Valisi Davut Gül, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı münasebetiyle Cumhuriyet Bayramı haftasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak tüm İstanbulluları şehri bayraklarla süslemeye ve Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet etti.
546 yerleşim yerinin enerjisini karşılayacak santral açıldı
Uşak'ta 546 yerleşim yeri ile İl Özel İdaresi'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan Güneş Enerji Santrali'nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Vali Dr. Turan Ergün, "Uşak'ın doğal kaynaklarını en verimli şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Ümit Altay, Dörtyol’a atandı
Zonguldak Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Hatay’ın Dörtyol ilçesine görevlendirildi.
Hataylı balıkçılar dualarla “vira bismillah” dedi
Hatay’da balık av sezonu açılışı, Vali Mustafa Masatlı ve il protokolü ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla Arsuz Balıkçı Barınağı’nda gerçekleştirildi. Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın da katıldığı törende bolluk ve bereket duaları ile ilk ağlar denizle buluştu.
Çiftçilerle üzüm hasadı yaptı
Hassa ilçesini ziyaret eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, çiftçilerle birlikte Mevlana cinsi üzümün hasadını yaptı.
Avukatlık stajını tamamladı
Uşak Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan, avukatlık stajını tamamlayarak, cübbe giydi.