Arama
Arama Sonuçları
Özbekistan Fahri Konsolosluğu Trabzon’da açıldı
Özbekistan Trabzon Fahri Konsolosluğu'nun açılış törenine katılan Vali Aziz Yıldırım, "Türkiye ile Özbekistan tarihi ve kültürel bağlarla birbirine sıkı sıkıya bağlı iki kardeş ülkedir" dedi.
"Trabzon’un yakalamış olduğu ivmeyi yukarılara taşımalıyız"
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında Turizm Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Turizmin önemine dikkat çeken Vali Yıldırım, "Trabzon’un turizm konusunda yakalamış olduğu ivmeyi daha yukarılara taşıma adına kararlı bir şeklide çalışmalar yapılmaya devam edilmeli" dedi.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
“Bölgeye örnek bir ilk yardım ekibimiz olacak”
Siirt’in Eruh ilçesinde gönüllü olarak arama kurtarma faaliyeti yürüten ERKUT, büyüyerek bölgeye örnek bir ilk yardım ekibi haline gelecek. ERKUT ekibini makamında ağırlayan Kaymakam İbrahim Engin Şenay, “Derneğimize her türlü desteği vereceğiz” dedi.
“Fındık hayatımızın merkezinde”
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Şenay Ustaoğlu, Trabzon ve Arsin'in önemli gelir kaynaklarından biri olan Coğrafi İşaret Tescilli Arsin Foşa fındığının tanıtımı için düzenlenen Fındık Hasat Töreni'ne katıldı. Vali Ustaoğlu, "Fındık hayatımızın merkezindedir. 500 binin üzerinde ailenin geçim kaynağı fındığımızdan ülke olarak 2.5 milyar dolar civarında ihracat geliri elde ediyoruz. Bol ve bereketli bir sezon diliyorum" dedi.
“Asrın felaketinin üstesinden asrın dayanışmasıyla geleceğiz”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Tut ilçesinde Toplu Konut İdaresince yapılmakta olan afet konutlarını inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Erkut Pamuk
Eynesil Kaymakamı
Bu festival ayağınızı yerden kesecek
Dut’uyla ünlü Tut’ta ‘Bu festival ayağınızı yerden kesecek' sloganıyla düzenlenen Yamaç Paraşütü Festivali'nde adrenalin, heyecan ve eğlence bir aradaydı.