“Asrın felaketinin üstesinden asrın dayanışmasıyla geleceğiz”;

“Asrın felaketinin üstesinden asrın dayanışmasıyla geleceğiz”

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Tut ilçesinde Toplu Konut İdaresince yapılmakta olan afet konutlarını inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı....

Resim

DEPREM KONUTLARI BİR BİR YÜKSELİYOR

Deprem konutlarının bir bir yükseldiği konutlarla ilgili Vali Osman Varol, “Devlet olarak hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, güvenli ve sağlam konutlarına kavuşturana kadar durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.

Vali Varol, “Devlet ve millet olarak asrın felaketinin üstesinden asrın dayanışmasıyla geleceğiz. Kadim şehrimizin tamamını ilçeleriyle birlikte yeniden ayağa kaldırmak için hafta sonu tatili demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Resim

Vali Osman Varol, Tut ilçesinde kurulan konteyner kenti ziyaret ederek, vatandaşlarla hasbihal etti. Vali Varol, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Resim

Tut esnafını ve vatandaşları da ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Varol, “Güzel ve şirin ilçemizde bizleri bağrına basan, emekleriyle ilçemize güç katan, gönlü geniş Tut esnafına ve kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyoruz” dedi.

Resim

Vali Varol, Tut ilçesinde yayla turizminin geliştirilmesi amacıyla 2000 rakımlı Hacı Mamet Dağı eteğinde yapılan taş evleri inceleyerek, lavanta çiçeklerinin ekildiği alanda yapılan çevre düzenleme çalışmalarıyla ilgili İlçe Kaymakamı Erkut Pamuk’tan bilgi aldı.

Vali Varol ayrıca, Tut ilçesinde olası sel felaketleri ve su taşkınlarının önüne geçebilmek amacıyla DSİ tarafından başlatılan dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum