Arama
Arama Sonuçları
Bolu tarihinin en büyük yangını kontrol altına alındı
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Göynük ilçesinde çıkan ormanın yangınının 4. gününde kontrol altına alındığını belirterek, "Gerçekten yangın Bolu'nun tarihinde en büyük yangındı. Şu an soğutma çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Emekli Vali Karahisarlı’nın anne acısı
Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı'nın annesi, Emekli Vali Muammer Muşmal'ın kayınvalidesi Güler Karahisarlı vefat etti.
Jandarmadan hem denetim hem bayram kutlaması
Antalya Kemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı personel, hem trafik denetimi yapıyor, hem de şeker, çikolata ve kolonya ile vatandaşların bayramını kutluyor.
"Yüreğimize kor düştü"
Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Aşağıkınık Köyü mevkiinde 27.07.2023 Perşembe Günü saat 15:50 sıralarında yıldırım düşmesi nedeniyle çıkan yangın söndürme çalışmaları 3'üncü gününde kontrol altına alındı; bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
Yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Göynük ilçesine bağlı Aşağıkınık Köyü mevkiinde ormanlık alanda ilk belirlemelere göre yıldırım düşmesi nedeniyle çıkan orman yangını ile ilgili yangın söndürme çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye gitti.
Kemer yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor
Antalya’nın gözde turizm bölgelerinden olan Kemer Göynük’te dün akşam saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Mustafa Demirelli
Derince Kaymakamı
Dr. Polat Kara
Tekkeköy Kaymakamı
Muammer Erol
Ordu Valisi
Miniklerle pasta yaptı
Antalya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Merkez İlkokulu birinci sınıf öğrencileri ile birlikte pasta yaptı.
"Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz"
Bolu'da hastalıkların erken teşhisi ve hastaneye gelmekte güçlük çeken vatandaşlar için "Sağlıklı Hayat İçin Bizim Köyde Buluşuyoruz" projesi başlatıldı. Proje kapsamında içerisinde doktorların da yer aldığı sağlık ekipleri tarafından köylerde yaşayan vatandaşlar sağlık kontrolünden geçiriliyor.
Orhan Gazi Karakaş
Hilvan Kaymakamı
Mustafa Hamit Kıyıcı
Eyyübiye Kaymakamı
Faruk Bekarlar
Konya Vali Yardımcısı
Ali İkram Tuna
Büyükçekmece Kaymakamı
Muhammet Serdar Erdoğan
Çat Kaymakamı
Haluk Çakmak
Düzce Vali Yardımcısı
Eyyüp GÜNGÖR
Kozluk eski Kaymakamı