Arama
Arama Sonuçları
Vali Kızılkaya: İşten artmaz dişten artar
Siirt Valiliği tarafından yapılan Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi inşaatında inceleme yapan Vali Kemal Kızılkaya, "İşten artmaz dişten artar... Kendi bütçe imkanlarımızla yüzde 70 seviyesine getirdiğimiz yol üretim tesisimiz sayesinde yapacağımız altyapı yatırımları ile Siirt’i geleceğe taşıyoruz" dedi.
İskambo pekmezi coğrafi işaret yolunda
Şirvan Ormanbağı köyündeki pekmez etkinliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "İskambo pekmezi yıllık 90 ton üretim kapasitesine sahip olup, coğrafi işaret başvurusu tamamlanmak üzere" dedi.
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
Şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi
Akyayla köyünde düzenlenen köy şenliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Vali Pehlivan, 9 bin yıllık höyükte inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Yumuktepe Höyüğü kazı alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız" dedi.
"Amacımız, Hakkâri’yi daha modern bir şehir haline getirmek"
Hakkari Valisi Ali Çelik, Karşıyaka Mahallesi'ndeki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Hakkari genelinde bu çalışmaların devam edeceğini ifade eden Vali Çelik, "Amacımız, Hakkâri’yi daha yaşanılabilir ve modern bir şehir haline getirmek" dedi.
Vali ve kaymakam, 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, Akgöl, Saray Gölü ve İnaltı Mağarası arasında oluşturulan 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi. Vali Özarslan, "Eko Turizm rotalarımız, Sinop için kaldıraç olacak" dedi.
"Empati yoksunlarına karşı denetimlerimiz devam edecek"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, kentin huzurunun her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirterek, "Vatandaşımızın huzurunuzu bozan, empati yoksunu, abartı egzozlu araç kullananlara yönelik denetimlerimiz gece gündüz devam edecek" dedi.
Vali Canalp, "Bu coğrafyanın nimetlerinden faydalanmıyoruz" dedi ve uyardı
Batman'da ilk kez birincil ürün olarak yetiştirilen yağlık ayçiçeği hasadına katılan Vali Ekrem Canalp, üreticilere seslendi. Canalp, "Batman'ın değerli çiftçileri sadece tek ürün almaktan vazgeçiniz. İçinde yaşamış olduğumuz bu coğrafya en az iki ürünü rahatlıkla kaldıracak bir coğrafyadır. Bu coğrafyanın nimetlerinden maalesef yeterince faydalanmıyoruz" dedi.
"Köylerimizi afetlere karşı güçlü yapılarla inşa ediyoruz"
Çelikhan ilçesinde yapım çalışmaları devam eden köy evlerini inceleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Köylerimizi afetlere karşı güçlü ve dirençli yapılarla yeniden inşa ediyoruz" dedi.
"Türkiye’nin en kaliteli balını Ardahan’da üretiyoruz"
Ardahan'ın coğrafi işaretli çiçek balını hasat eden Vali Hayrettin Çiçek, "Türkiye’nin en kaliteli balını Ardahan’da üretiyoruz" dedi.
Sinop'ta 42 konutun kura çekimi yapıldı
Sinop’un Saraydüzü ilçesinde inşa edilen 42 konutunun hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura töreni yapıldı. Törene katılan ve ilk kurayı çeken Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Vatandaşlarımızın, sıcak yuvalarında mutlu ve huzurlu yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.
Özel kıyafetleri giyip, bal hasadına katıldı
Kayseri'nin Özvatan Kaymakamı Mine Kurt, coğrafi işaretli Özvatan Çiçek Balı'nın hasadına katıldı. Özel kıyafetlerini giyen Kaymakam Kurt, arı kovanlarından bal hasat etti.
Bingöl Balı Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili aldı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yapılan çalışmalar sonucunda Bingöl Balının, Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak kalitesinin tescillendiğini belirterek, "Bingöl olarak ilkleri yaşıyoruz. Ne kadar öğünsek az" dedi.
Hedef; Saros Körfezi'nin marka değerini artırmak
Edirne Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı. Vali Sezer, "Amacımız Saros Körfezi'nin marka değerini artıracak model ortaya koymak" dedi.
Kütahya'da trafik akışı daha güvenli hale getiriliyor
Ulaşım yatırımlarını yerinde inceleyen Kütahya Valisi Musa Işın, "Kütahya-3'üncü Bölge Hududu Yolu Kütahya girişi köprü kavşağı düzenleme çalışmaları sürüyor. Projelerin tamamlanmasıyla trafik akışı daha güvenli olacak" dedi.
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
2 bin dönüme yapılan deprem konutları yükseliyor
İndere bölgesi afet konutları şantiye alanını gezen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "2000 dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutlarımız; 826 blok, 16 bin 433 daire, her bir dairemiz 105 metre² brüt, net ise 85 metre² alandan oluşmaktadır" dedi.
Hakkari'nin muhteşem dağlarında kayak keyfi sürüyor
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkâri'nin muhteşem karlarla kaplı dağlarında mayıs ayında da kayak yapıldığını belirterek, "Hakkâri’de artık huzur ve sevgi var. Bütün vatandaşlarımıza, Hakkâri’yi görmelerini ve eşsiz doğasını tanımalarını tavsiye ediyorum" dedi.
"Samsun sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak"
Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nin hazırlıklarının görüşüldüğü toplantı yapıldı. Vali Tavlı, "Sağlık teknolojilerinde yenilenme, sağlık hizmetlerinde kümelenme, ilaç ve tıbbi cihaz sanayii, sağlık turizmi Samsun’da konuşulacak. Samsun her alanda sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak" dedi.
Osmaniye’de üreticilere plastik zeytin kasası desteği
Osmaniye’de üreticilere 21.500 adet plastik zeytin kasası dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen dağıtım törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve zeytin üreticileri katıldı.
“Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Ulusal ve yerel marketlere Validen uyarı: Ciddi adım atmamız gerekiyor
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl’de hizmet veren ulusal ve yerel market zincir yetkilileriyle bir araya geldi.
Polateli’nin yeni halk kütüphanesi hizmete girdi
Kilis Polateli Kaymakamlığı öncülüğünde Polateli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında ilçedeki öğrencilerinin sosyal, kültürel, bilişsel, çevresel, dil ve zihinsel gelişimlerini geliştirmek amacıyla imzalanan Çalışma ve İş Birliği Protokolü kapsamında yapımı tamamlanan İlçe Halk Kütüphanesinin açılışı yapıldı.
Öğrenciler için ‘Tam Otomasyonlu Modern Sera’
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile birlikte Finike Meslek Yüksek Okulunda hayırsever iş insanlarının katkılarıyla inşa edilen “Tam Otomasyonlu Modern Sera” açılışını gerçekleştirdi.
Siirt’te 23 Nisan'da 'Emine Erdoğan Anaokulu' sevinci
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın isminin verildiği Emine Erdoğan Anaokulu, Bahçelievler Mahallesi’ndeki yeni binasında eğitim ve öğretime Vali Dr. Kemal Kızılkaya, il protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerin katılımı ile törenle açıldı.