Arama
Arama Sonuçları
"Çocuklarımıza milli vizyon kazandırıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, öğrenciler tarafından düzenlenen Yerli Malı kermesine katıldı. Vali Ünsal, "Bu etkinlikler, çocuklarımıza milli vizyon kazandırıyor" dedi.
Öğrencilere kaymakamlığı anlattı
Kariyer Günleri düzenleyen Anadolu lisesi öğrencilerine kaymakamlık mesleği hakkında bilgi veren Van Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, öğrencilere fedakarlık olmadan başarının olamayacağını anlattı.
Filistin için 800 bin TL toplandı
Erzurum Valiliği koordinatörlüğünde Filistin’e destek amacıyla kurulan Gazze’ye Yardım Çarşısı'na destek çığ gibi büyüdü ve 800 bin TL gelir elde edildi. Vali Mustafa Çiftçi, hayır çarşısına katkı sunanlara teşekkür etti.
Gönüller Filistinlilerle
İlçe Müftülüğünün Filistin’e destek için düzenlediği kermesin açılışına katılan Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Filistin ve Gazze’de yapılan katliamı şiddetle kınadı.
Filistin kermesine destek verdi
Filistin için düzenlenen yardım kermesine katılan ve destek veren Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, kermeste emeği geçenlere teşekkür etti.
"Türk milleti nerede bir mazlum varsa orada"
Yozgat'ta Filistin yararına düzenlenen kermese katılan Vali Mehmet Ali Özkan, "Türkün ve Türk milletinin büyüklüğü kimi zaman Karabağ'da, kimi zaman Suriye'de, Balkanlarda karşımıza çıkıyor. Türk milleti nerede bir mazlum varsa orda olmaya devam ediyor. Bu Türk milletinin merhametinin bir geleneği" dedi.
Bağımlı gençleri şifaya kavuşturacak merkez
Kayseri Valiliği, Yeşilay ve hayırseverlerin işbirliği ile yaptırılacak olan Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
LGS öncesi öğrencilere moral
Konya Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, ilçede Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek öğrencilerle Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya gelerek, öğrencilere moral verdi.
Kermesten 1 milyon 273 bin liralık gelir
Kütahya Valisi Ali Çelik, deprem bölgesindeki engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Valilik himayesinde düzenlenen kermesten 1 milyon 273 bin 537 TL gelir elde edildiğini açıkladı. Kütahya'nın dayanışma ve yardımseverlik ruhunun bir kez daha bölge halkının yüreğini ısıttığını belirten Vali Çelik, tüm Kütahya’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Esnafla hoş sohbet
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, ilçe esnafını ziyaret ederek, hoş sohbette bulundu.
Kermes gelirleri depremzedelere 'ferahlık' verecek
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, konteyner kentlerde kalan depremzede vatandaşlara Hava Soğutucu Cihazlarını teslim etti.
Depremzedelerin dertleriyle dertlenmeye devam ediyor
Hatay'da koordinasyon görevini sürdüren Kütahya Valisi Ali Çelik, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.
Kermeste gözleme pişirdi
Antalya İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, öğrenciler ve okul yararı için düzenlenen kermese katılarak, içli gözleme pişirdi.
Tekerlekli sandalyede empati yaptı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Engelliler Haftasında özel gereksinimli öğrenci ve özel gençler ile engelli bireylere yönelik hizmet sunan sivil toplum kuruluşlarının yetkilileriyle bir araya geldi.
Kadınlardan depremzedeler için yardım kermesi
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Nurten Kızılkaya, depremzedeler için düzenlenen yardım kermesini ziyaret etti.
İmam hatip öğrencilerinden depremzedelere yardım
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için Kastamonu Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından ilçede kermes düzenlendi.
Depremzedeler yararına kermes
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, Yenişehir İlçesinde bulunan Özel İlim Yayma Cemiyeti Öğrenci Yurdunda afetzede vatandaşlar için düzenlenen kermesi ziyaret etti.
Görme engelli Ayşe nine, yüzüğünü deprem bölgesine bağışladı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yüzüğünü depremzedeler için bağışlayan 96 yaşındaki görme engelli Ayşe Erdemir nineyi köyünde ziyaret ederek elini öptü.
Depremzedeler için birlik kermesi
Kütahya Valiliği himayesinde, Kütahya merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurum, kuruluş, belediyeler, STK’lar, özel sektör ve vatandaşların desteği ile organize edilen depremzedelere destek olmak amacıyla düzenlenen kermesin açılışı yapıldı.
Ruh sağlığı hastalarından kermes
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde rehabilite edilen vatandaşların yaptıkları ürünlerin satışa sunulduğu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Kermesi’ni ziyaret etti.
Kadınların hayır kermesine katıldı
Mardin Savur Kaymakamı Muhammed Kaya, eşi Dilara Arslanhan Kaya öncülüğünde ihtiyaç sahibi çocuklara maddi destek sağlamak için düzenlenen hayır kermesinde birbirinden lezzetli ürünlerin tadına baktı.
SMA hastası Yağız bebek için anlamlı kermes
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, SMA hastası Mustafa Yağız Avcı için Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan yardım kermesine katıldı.
Nusaybinli SMA hastası Ali bebek için kermes
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı, eşi Nigar Karakuş Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Öztürk ve eşi Ayşenur Öztürk SMA Tip 1 hastası Ali Akyüz için düzenlenen kermese katıldı.
SMA hastası minik Ebrar için kermes
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, SMA hastası 2 yaşındaki Ebrar bebeğin tedavisi için Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kermese katıldı.
Malatya Cemevi’nin temeli dualarla atıldı
Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı (CEM) Malatya Şubesi tarafından Cemal Gürsel Mahallesinde yapılacak olan Malatya Cemevi ve Kültür Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Atatürk’ün başlattığı Türkiye’nin ilk yerel festivali 86. kez kapılarını açtı
İzmir Bergama'da bu yıl 86'ncısı düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, renkli görüntülerle başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934 yılındaki ziyareti esnasında yaptığı öneriyle 1937 yılında başlatılan festival, çeşitli gösteriler, birbirinden ünlü sanatçılardan konserler ve yöresel sergilerle bu yıl 86. kez düzenleniyor.