Kermesten 1 milyon 273 bin liralık gelir;

Kermesten 1 milyon 273 bin liralık gelir

Kütahya Valisi Ali Çelik, deprem bölgesindeki engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Valilik himayesinde düzenlenen kermesten 1 milyon 273 bin 537 TL gelir elde edildiğini açıkladı. Kütahya'nın dayanışma ve yardımseverlik ruhunun bir kez daha bölge halkının yüreğini ısıttığını belirten Vali Çelik, tüm Kütahya’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti....

Resim

GELİR ENGELLİ BİREYLER İÇİN KULLANILACAK

Kütahya'da halkın dayanışma ve yardımseverliği bir kez daha kendini gösterdi. Kütahya Valiliğinin himayesinde, deprem bölgesindeki engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla; il ve ilçelerdeki kamu kurumları, belediyeler, iş insanları, esnaf ve tüm vatandaşların desteğiyle düzenlenen kermeste 1 milyon 273 bin 537 TL gelir elde edildi.

Kermese katkı sağlayan dernek başkanlarıyla bir araya gelen Kütahya Valisi Ali Çelik ve eşi Neziha Çelik, deprem bölgesi Hatay'daki şubelerinin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulundu.

Resim

KÜTAHYALILAR BİR KEZ DAHA DEPREMZEDELERİN YÜREĞİNİ ISITTI

2 gün süren kermesten, 1 milyon 273 bin 537 TL gelir elde edildiğini açıklayan Vali Ali Çelik, Kütahya'nın dayanışma ve yardımseverlik ruhunun bir kez daha bölge halkının yüreğini ısıttığını belirterek, tüm Kütahya’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Çelik’in depremzedeler ve engelli bireylerin durumlarını yakından takip ettiğini, eşiyle birlikte sık sık ihtiyaç sahibi kişilerin yanında yer aldığını ifade eden dernek başkanları da duyarlılıkları ve hassasiyetleri için Çelik çiftine teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum