Arama
Arama Sonuçları
İncelemeye gittiği ilçedeki bahçeye hayran kaldı
İncelemerde bulunmak üzere Üzümlü ilçesine giden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, meyve yetiştiricisi Salim Doğan’ın bahçesine hayran kaldı. Dalından meyve toplayan Vali Aydoğdu, "Üzümlü’de Salim hocamızın bahçesinde, adeta cennetten bir köşedeydik" dedi.
Zonguldak’ın düşmandan kurtuluşunun 103. yılı kutlandı
Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle kentte törenler düzenlendi. Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu da katıldı.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
Sinop’ta 850 adet avcı böcek doğaya salındı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, gal arısıyla mücadele çalışmaları kapsamında biyolojikmücadele laboratuvarında üretilen 850 adet avcı böceğin, Erfelek Kirazlık köyünde doğaya salındığını belirterek, "Bu konuda çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Dünyaya nam salmış Kemalpaşa Kirazı'nı topladı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yetişen ve dünya çapında tanınan bir lezzet olan Kemalpaşa Kirazı'nda sezonun ilk hasadı yapıldı. Kiraz toplayan Vali Süleyman Elban, toplanan ilk kirazların Katar'a ihraç edileceğini belirtti.
Fidanlar Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valiliği koordinesinde yürütülen fidancılık projesi kapsamında, bugün vatandaşlara ücretsiz 49 bini kiraz, 6 bini vişne olmak üzere 55 bin meyve fidanı daha dağıtıldı.
Soğuk günde esnafla iç ısıtan sohbet
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şebinkarahisar ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Serdengeçti, “Soğuk bir günde güler yüzüyle içimizi ısıtan esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Onların samimi sohbetine ortak olmaktan, fikirlerinden istifade etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.
Her bir Vanlı için bir fidan dikilecek
Van Valisi Ozan Balcı, 2 milyon 700 bin fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşturmak için çalışan fidanlıkta inceleme yaptı. Vali Balcı, Vanlı her vatandaş için bir adet meyve fidanı dikileceğini söyledi.
Kafesten balık yakaladı
Kültür balıkçılığı yapılan Torul barajında balıklara yem veren ve kafelerden kepçe ile balık hasadı yapan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ildeki balık üretimini artıracaklarını söyledi.
Mustafa Düzgün, Dörtdivan Kaymakamlığına atandı
Sinop Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, İçişleri Bakanlığı tarafından Bolu’nun Dörtdivan ilçesine görevlendirildi.
Tirebolu’da afet şehitleri dualarla anıldı
Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan ve birçok bölgeyi etkileyen sel afetinde hayatını kaybeden şehitler için anma programı düzenlendi.
Musa Işın
Kütahya Valisi
Sünnet olan çocukları hediyelerle sevindirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları Korgan Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.
“Van'ı meyve ağaçları ile süsleyeceğiz”
Van Valisi Ozan Balcı, Orman İşletme Müdürlüğü fidanlığında yetiştirilen fidanları inceledi. Vali Balcı, Orman İşletme Müdürü Mehmet Kandilli’den bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi.
Fatsa ve Ünye’de toplu açılış
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programı kapsamında Vali Tuncay Sonel ve protokol ile birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılış törenlerine katıldı.
2.7 milyon meyve fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valisi Ozan Balcı, vişne, şeftali, nektarin, üzüm, badem, ceviz, erik, kayısı, dut, kiraz, elma ve armuttan oluşan 2 milyon 700 bin meyve fidanının Van’ın bereketli topraklarıyla buluşacağını söyledi.
“En büyük engel, sevgisizliktir”
Anneler Günü’nün öncesinde cumartesi gününü şehit ve gazilerin annelerini ziyaret ederek geçiren Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Engelliler Haftası kapsamında da özel gereksinimli vatandaşlarla bir araya geldi.
“69 Cemevine ayrım yapmadan katkıda bulunuyoruz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Korgan ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Hıdırellez Festivali ve Bahar Etkinliklerine katıldı.
Projeyi onaylayıp inşa sürecini başlattı
Sultandağı kiraz üreticilerini ulusal ve uluslararası piyasayla daha hızlı buluşturmak amacıyla planlanan Kırca Köyü Kiraz Alım Merkezi'nin projesini inceleyen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, projeyi onaylayarak alım merkezinin inşa sürecini başlattı.
Valilikten suda boğulmalara karşı uyarı
Siirt Valiliği, vatandaşları suda boğulmalara karşı uyararak, bütün yıl boyunca vatandaşların can ve mal güvenliği açısından Botan çayına yaklaşmamalarını istedi.
Gazete satıp depremzedelere bağışladılar
Bursa Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi (YEGAL) öğrencileri çıkarmış oldukları okul gazetelerini satışa sunarak, satıştan elde ettikleri geliri deprem bölgesi yardım hesaplarına yatırdı.
Yaşar Karadeniz
Mülkiye Müfettişi
Ali Çelik
Hakkâri Valisi
Üç ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Bozova, Halfeti ve Birecik ilçelerinde inceleme ve temaslarda bulundu. Vali Ayhan, "İlçelerimizdeki gelişimi görmek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek için ilçe ziyaretlerimize devam ediyoruz" dedi.
Gazi şehir kurtuluşunun 101. yılını kutluyor
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı törenler ve dualarla kutlandı.
Çiftçilere 12 bin 500 kuşburnu fidanı dağıttı
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Valiliğin koordinesinde İl Özel İdaresi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Kuşburnu Yetiştiriciliği Projesi kapsamında ‘Kuşburnu Fidanı Teslim Törenine’ katıldı.
Amcasını son yolculuğuna uğurladı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’nun amcası Mustafa Hatipoğlu vefat etti.
Öğrencilere verdiği tekne turu sözünü tuttu
Gümüşhane Torul Kaymakamı Orhan Ayaz, öğrencilere verdiği tekne turu sözünü yerine getirdi.
Üreticilere ‘buzağı kabini ve ekipmanları' desteği
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Valilik öncülüğünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve DOKAP tarafından desteklenen ‘Buzağını Yaşat, İşletmene Can Kat Projesi’ kapsamında; toplam maliyeti 867.300 TL olan 120’şer adet Buzağı Kabini, Buzağı Altlığı ve Buzağı Biberonu dağıtım törenine katıldı.
Hafızlık eğitimi alan kızların dersine katıldı
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, hafızlık eğitimi alan kızların dersine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam, başarılar diledi.