Arama
Arama Sonuçları
Okul Sporları Tenis Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı
Düzce'nin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası başladı. 27 farklı ilden 168 sporcu müsabakalara katılıyor.
Köprübaşılı Kıbrıs gazileri uğruna savaştıkları toprakları yeniden gördü
Manisa Köprübaşı Kaymakamı Görkem Nalçacı’nın girişimiyle, Kıbrıs gazileri Musa Baykut ve Ertuğrul Turan, canları pahasına Kuzey Kıbrıs’taki soydaşlar için mücadele ettikleri toprakları tekrar görme fırsatı buldu.
Kıbrıs Türkü’nün milli kahramanları anıldı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Türk Mukavemet Teşkilatı Lideri Dr. Fazıl Küçük ölüm yıl dönümü dolayısıyla Antalya’da anıldı. Vali Hulusi Şahin, "Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC, atiye doğru beraber yürüyor" dedi.
KKTC 40 yaşında
15 Kasım 1983'te ilan edilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40'ıncı kuruluş yıl dönümü dün tören ve etkinliklerle kutlandı. Antalya’da düzenlenen resepsiyona katılan Vali Hulusi Şahin, “Nice yıllara” dedi.
TİMBİR’e “Yılın Alkışı Hakeden Basın Projesi” Ödülü
Uluslararası Radyocular Birliği (IRU), kurucuları arasında www.miahaber.com.tr’nin de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği'ni (TİMBİR) "Yılın Alkışı Hakeden Basın Projesi" ödülüne layık gördü.
Mardinli Kıbrıs gazileri 48 yıl sonra KKTC’yi görecek
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ‘Kıbrıs'ın Fatihleri Yavru Vatanda’ sloganıyla düzenlenen gezi programı kapsamında Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gazileri Yavru Vatana yolcu etti.
Türkiye genelinde 'Çök Kapan Tutun' tatbikatı yapıldı
Türkiye geneli ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), 12 Kasım 1999 Düzce Depremi'nin yıl dönümü dolayısıyla saat 18.57'de "çök kapan tutun" tatbikatı yapıldı.
Bugün 18.57’de tatbikat var
Bugün saat 18.57’de ülke genelinde tatbikat yapılacak. 12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümde planlanan tatbikat SMS, televizyon, radyo ve camilerden duyurulacak. Tam bu anda tüm vatandaşlardan her nerede olurlarsa olsunlar çöküp kafalarını kapatarak tutunmaları isteniyor.
Türk İnternet Medyası ‘RTÜK Çalıştayı’nda buluştu
Kurucuları arasında Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın da bulunduğu Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF), RTÜK işbirliği ile ‘Türk İnternet Medyası Çalıştayı’ düzenledi.
Trabzon Horon Festivali ile coşacak
Trabzon'da ‘61 Ülke El Ele Hayde Horona’ sloganıyla ‘Uluslararası Horon Festivali’ düzenlenecek. 28-31 Temmuz tarihleri arasında 2.’si gerçekleştirilecek festivale katılanlar horona ve eğlenceye doyacak.
Kıbrıs gazileri Kıbrıs yolcusu
Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Muharip Gaziler Derneği’ne kayıtlı ilçede mukim Kıbrıs gazilerini 20 Temmuz Kuzey Kıbrıs Barış ve Özgürlük Bayramının 48. yıldönümü törenlerine katılmak üzere Kuzey Kıbrıs’a gönderdi.
Mehmet Türk
Zonguldak Vali Yardımcısı
Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Turizmde çok büyük bir potansiyelimiz var ama bunu gün yüzüne çıkarabilmek, kullanabilmek için bölge turizm fuarına ihtiyacımız var” dedi.