Arama
Arama Sonuçları
"Hayvancılıkta en büyük atağı Van yaptı"
Van Valisi Ozan Balcı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinden faydalanan vatandaşı ziyaret etti. Vali Balcı, "2021 yılını Sayın Cumhurbaşkanımız küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. En büyük atağı Van yaptı" dedi.
Mera ıslah projesine Ani’den start verdi
Kars Valisi Ziya Polat'ın katılımıyla “Mera Islah ve Amenajman Projeleri" kapsamında proje tanıtım ve korunga tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Sivas çiftçisine 415 ton tohum desteği
Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen, Tarım ve Orman Bakanlığı, Sivas İl Özel İdaresi ve DAP İdaresi tarafından finanse edilen projeler kapsamında; ‘Tohum Temin Töreni” düzenlendi.
6 gölet orta vadede 60’a çıkacak
Van’da 6 gölet bulunduğunu, orta vadede bunu 60 gölete çıkarmak istediklerini belirten Vali Ozan Balcı, “Van’daki sulanabilir bütün alanları 10 yıl içinde sulu tarıma açmamız lazım” dedi.
Çiftçiye yüzde 75 hibeli sertifikalı tohum dağıttı
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen yüzde 75 hibeli sertifikalı tohum dağıtım törenine katıldı. Tarım Kredi Kooperatifi önünde yapılan törende konuşan Vali Ozan Balcı, çiftçiye ve üreticiye çok kıymet verdiklerini söyledi.
Biçerle ot biçen Vali: Çiftçiye tam destek vereceğiz
Türkiye-İran sınır hattındaki hudut karakollarını ziyaret ederken yolda tarlasında ot biçen çiftçinin yanına giden Vali Dr. Ozan Balcı biçerle ot biçti.
Vali Balcı, traktörle korunga hasadı yaptı
Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Saray ilçesinde çiftçilerle birlikte korunga hasadı yaptı. Çiftçilerin traktörünü kullanan Vali Balcı, "Tarıma, üretime ve çiftçiye dost bir Vali olarak ifade ediyorum. Her zaman çiftçimizin, üreticimizin yanındayız" dedi.
Desteklenen çiftçiler projelerden çok memnun!
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, tarım ve hayvancılık alanında hayata geçirilen projelerle desteklenen üreticileri ziyaret etti. Üretim alanlarının arttırılması, atıl durumda olan tarım arazilerinin üretime kazandırılması, çiftçilerin geliri yüksek ürünlere yönlendirilmesi ve Ağrı’da alternatif ürün çeşitliğinin arttırılması amacıyla tarım ve hayvancılık alanında hayata geçirilen projelerle desteklenen üreticiler, Vali Varol’a teşekkür etti.
Sivas'ta 8.6 milyonluk tohum ücretsiz dağıtıldı
Sivas Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi tarafından çiftçilerin desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen proje ile 8.6 milyon değerindeki 677 ton tohum üreticilere ücretsiz olarak dağıtıldı.