Arama
Arama Sonuçları
Vali, Van'ın meşhur lezzeti otlu peynirden yaptı
Van’ın meşhur otlu peynir üretim tesisinde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, hem peynir mayaladı hem de çalışanlarla birlikte peynir yaptı.
"1800 aileye 178 bin koyun verdik"
Koyunculuk projesinin devam ettiğini ifade eden Van Valisi Ozan Balcı, "Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 1800 ailemize 178 bin koyun verdik" dedi.
"Hayvancılıkta en büyük atağı Van yaptı"
Van Valisi Ozan Balcı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinden faydalanan vatandaşı ziyaret etti. Vali Balcı, "2021 yılını Sayın Cumhurbaşkanımız küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. En büyük atağı Van yaptı" dedi.
Et ürünlerinde Kars markası oluşturulacak
Kars’ta küçükbaş hayvan varlığını 650 binden 750 bine çıkarmak istediklerini belirten Vali Ziya Polat, “Kars etinin, Kars kavurması, Kars sucuğu gibi markaya dönüşmesi yolunda desteklerimiz olacak” dedi.
250 bin liralık faizsiz kredi 400 bine çıkarıldı
Van Valisi Ozan Balcı’nın girişimi ile Ziraat Bankası’nın Koyunculuk Projesi kapsamında verdiği faizsiz 250 bin liralık kredi 400 bin liraya çıkarıldı.
Çobana koyunculuk projesini anlattı
Eğitim, tarım ve hayvancılıkta büyük projelere imza atan Van Valisi Ozan Balcı, Edremit’te koyunlarını otlatan çobanla sohbet ederek koyunculuk projesini anlattı.
Van'ın tarım ve hayvancılığına yeni destek
Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’nın başkanlığında yapılan toplantıda kentin tarım ve hayvancılığı için müjde niteliğinde yeni kararlar alındı.
Çiftçi dostu Vali!
Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’e çiftçiler adına Çiftçi Dostu Vali plaketi takdim edildi.