Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Dileğimiz ciğerlerimiz yanmasın"
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Erol, "Dileğimiz ülkemizin hiçbir yerinde orman yangını hadisesi yaşamayalım. Ciğerlerimiz yanmasın" dedi.
Kemal Yıldız
Atakum Kaymakamı
Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı
Meslek hayatı süresince kaymakam ve vali yardımcısı olarak çeşitli illerde görev yapan Hasan Gürsoy, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Ali Cemal Altınöz
Çelikhan Kaymakamı
“Devletimizin şefkatini en ücra köşedeki vatandaşımıza göstermeye çalışıyoruz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Mesudiye ilçesini ziyaret etti.
‘Tarladan Sofraya Kadın Emeği’ne 2 milyon liralık destek
Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğünce, kendi emeğini kazanca dönüştürerek aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınların bir araya gelerek oluşturdukları kümelenme çalışmalarını desteklemek amacıyla hazırlanan “Tarladan Sofraya Kadın Emeği Projesi”nin protokolü imzalandı.
8-16 Ekim’de Sur sokaklarında şenlik var
Geçmişte adı terörle, şimdilerde ise festival ve şenliklerle anılan Diyarbakır Sur’da düzenlenen ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ yarın başlıyor. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Festival hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı unutamayacakları anlar biriktirmek için Sur’a ve festivalimize bekliyoruz” dedi.
17 bin kişi ihtiyacını ‘Sizin Market’ten karşıladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, bir yılda 17 binden fazla muhtaç, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibinin giyim ve gıda gibi ayni yardımdan yararlandığı ‘Sizin Market’i ziyaret etti.
Ordu’da 5 Milyon TL’lik 8 projeyi DOKAP destekleyecek
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenecek toplam 5 Milyon TL tutarındaki 8 projenin protokol imza töreni, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapıldı.
Küle dönen evleri inceleyen Sivas Valisi Ayhan: Can sağ olduktan sonra, mal yerine gelir
Sivas Valisi Salih Ayhan, Koyulhisar ilçesi İkizyaka köyünde çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 4 evde incelemelerde bulundu. Küle dönen evleri gören Sivas Valisi Ayhan, "Can sağ olduktan sonra, mal yerine gelir. En kısa zamanda buradaki mağduriyet giderilecek" dedi.
Oğuzhan AKSOY
Mesudiye Kaymakamı
Kemal YILDIZ
Atakum Kaymakamı
Sezgin Üçüncü
Korkuteli Kaymakamı
Cevdet BAKKAL
Oltu Kaymakamı
Dilara ŞENOĞLU
Bekilli Kaymakamı
Taner Bolat
Bolvadin Kaymakamı