Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı;

Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı

Meslek hayatı süresince kaymakam ve vali yardımcısı olarak çeşitli illerde görev yapan Hasan Gürsoy, 71 yaşında hayatını kaybetti....

Resim

71 YAŞINDA VEFAT ETTİ

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulunan, 2017 yılında en son Denizli Vali Yardımcılığı görevinde iken emekli olan Ordu Mesudiyeli Hasan Gürsoy, hayata gözlerini yumdu.

2 çocuk babası olan Hasan Gürsoy'un cenazesi, Mesudiye Beyağaç (Zile) Mahallesi'nde toprağa verildi.

Hasan Gürsoy’un cenaze namazına katılan Ordu Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, Gölköy Kaymakamı Muhammed Sadi Taşyapan, Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer, Gürsoy’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

2017'DE EMEKLİ OLMUŞTU

1952 Ordu - Mesudiye doğumluydu. İlköğrenimini Mesudiye Beyağaç İlkokulunda, ortaöğrenimini Parasız Yatılı öğrenci olarak Rize Lisesi'nde, Yükseköğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünde tamamlamıştı.

20 ay uzun dönem askerlik görevini tamamladıktan sonra, 5 yıl Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünde memur, Trabzon - Çaykara, Nevşehir - Derinkuyu, Siirt - Pervari, Konya - Ilgın, Kayseri - Bünyan, Ankara - Kazan Kaymakamı, Narlıdere Kaymakamı ve Sivas, Bilecik, Mersin, Samsun, Denizli Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum