Arama
Arama Sonuçları
Vali Yavuz: Rehineler sağ salim kurtarıldı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, rehine krizinin sona ermesiyle ilgili açıklama yaptı. Vali Yavuz, "Operasyonumuzda herhangi bir çatışmaya girişilmedi. Arkadaşlarımız anlık hareketle içeri girip etkisiz hale getirdi. Rehineler sağ salim kurtarıldı. Geniş çaplı soruşturma başlatıldı" dedi.
Vali Canalp, sel bilançosunu açıkladı
Batman'da sel sonrası 4 kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını ve 140 kişinin de kurtarıldığını belirten Vali Ekrem Canalp, "Yapılan hasar tespit çalışmaları sonucunda; az hasarlı 37 bina, ağır hasarlı 4 bina, yıkık vaziyette de 4 binanın olduğu tespit edilmiştir" dedi.
Mustafa TUTULMAZ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
'Osmanlı’dan Günümüze Taşra Yönetimi' kitaplaştı
Balıkesir Valiliği Hukuk Müşaviri Dr. Mustafa İlhan, Osmanlı’dan Günümüze Taşra Yönetimi üzerine kitap yazdı. İlhan’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı kitap, ‘Dün Bugün Yarın Yayınları’ndan önceki gün çıktı.
‘Yazıhan’da nüfus patlamasına hazırlık yapılmalı’
Malatya Valisi Hulusi Şahin, Yazıhan’da kurulacak iki organize sanayi bölgesinin faaliyete geçmesi ile ilçenin hem ekonomik, hem de nüfus açısından çok önemli bir büyüme kaydedeceğini söyledi. Şahin, “Büyüme sancılarını yaşamamak için özellikle şehirleşme ve imar anlamında, Yazıhan’ın böyle büyük bir nüfus patlamasına hazırlıklı olması lazım” dedi.