Arama
Arama Sonuçları
Diyarbakır Valisi, Narin hakkında açıklama yaptı
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin detayları açıkladı. Vali Zorluoğlu, "Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır" dedi.
Parktaki kazıya düşüp ölen Edanur son yolculuğuna uğurlandı: Affet bizi güzel kızım, affet
Küçükçekmece Menekşe Sahil Parkı'nda İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen ve cuma günü hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer, Esenyurt Kıraç'taki cem evinden son yolculuğuna uğurlandı. Küçük Edanur’un tabutunu taşıyan İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaştığı şiirde, “Affet bizi güzel kızım / Suskun çığlıklarına çok uzak kaldık / Bir Allah’a bir de gözyaşına sığındık / Affet bizi güzel kızım / Affet” dedi.
Polis memuru, eşi, oğlu ve kızı gözyaşları ile uğurlandı
Ramazan Bayramı tatili için ailesi ile birlikte memleketine gelirken Şanlıurfa’da trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu Malatya’da gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandı. Yaşanan elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Malatyalı polis memuru Batuhan Akar, eşi ve 2 çocuğunun cenaze namazına katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, “Hayatını kaybeden polisimiz ve ailesine Allah'tan rahmet geride kalan kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu
Kahramanmaraş'ın Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.
8 Ocak'ta kaybolan çiftçinin cesedi Dicle Nehri'nde bulundu
Diyarbakır Yenişehir ilçesi Hantepe Mahallesi'nde 8 Ocak tarihinde akrabasını ziyaret etmek için evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan çiftçi Abdurrezzak Kılıç’ın cenazesine ulaşıldı.
Asel bebek toprağa verildi
Aksaray’daki sel felaketinde annesinin kucağından düşerek sel sularında kaybolan ve cansız bedeni 5 gün sonra bulunan 3 aylık Asel bebek Güzelyurt ilçesinde toprağa verildi. Asel bebeğin cenaze namazına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kederli ailenin acısına ortak oldu.
“Normal yaşama dönüşü hızlandıracağız”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, basın toplantısı düzenleyerek deprem sonrasında yapılan çalışmalara dair somut verileri kamuoyu ile paylaştı. Vali Ayhan, “Hızlı şekilde konutlarımızın hasar tespitlerini tamamlayarak vatandaşlarımızın güvenle evlerine dönmelerini sağlayacağız. Normal yaşama dönüşü hızlandıracağız” dedi.
Kuyuda ölen baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'nın Salihli ilçesinde evlerinin bulunduğu site bahçesindeki artezyen kuyusunda ölen 35 yaşındaki Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in cenazesi toprağa verildi.
Ayının parçaladığı yaşlı kadının ailesinin acısını paylaştı
Kütahya Valisi Ali Çelik, 30 Kasım’da Sekiören köyünde ayı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Emine Akçay’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Aileye başsağlığı ve taziyelerini ileten Vali Çelik, merhuma Allah’tan rahmet diledi. Ziyarette, Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.
Hiçbir mermi havada kalmıyor!
Gaziantep Valisi Davut Gül, Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya ve Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, maganda kurşunu ile canından olan 1 yaşındaki Mirza Taş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.
Gercüş Kaymakamı Sinanoğlu tutuklandı
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, Batman'ın Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu'nun kullandığı aracın çarptığı çocuk öldü. Alkollü araç kullandığı tespit edilen Kaymakam Sinanoğlu tutuklandı.