Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da bağımlılıkla mücadele hassasiyeti sürüyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen 'Uyuşturucu İle Mücadele' toplantısında ‘Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum’ projesinin ilk sonuçları değerlendirildi.
Hem sporda hem okulda başarı
Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği 2023-2024 Okul Sporları Faaliyetleri 1. Dönem Toplu Ödül Töreni, Vali Aziz Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile birlikte Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, “İnşallah çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de kamuoyuyla paylaşırız” dedi.
“Sağlam bir toplum için aile güçlü olmalı”
‘Aile Çalıştayı’na katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Bağlarımızdan kopmadan ama günceli de yakalayarak, kesinlikle gelişerek, aile kurumunu güçlendirmemiz gerekiyor” dedi.
Toprak analizleriyle tarımsal verimlilik artırılacak
Kütahya Valisi Musa Işın, kurumları tanımak ve çalışmalarını yerinde görmek amacıyla başlattığı ziyaretlerine İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile devam etti.
Karadeniz’i vuran sel afetinin faturasını konuştular
İki hafta önce Karadeniz’i vuran sağanak yağış ve sel faturası, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve 10 ilin valisinin katıldığı Ankara’daki AFAD Başkanlığı’nda masaya yatırıldı.
Öğrencileri sömestr tatiline motive ederek uğurladı
Ülke genelindeki öğrenciler gibi Şanlıurfa Hilvan'da bulunan yaklaşık 12.000 öğrenci de bugün karne coşkusu yaşadı.
Kaymakam adayları mülakatı 5 Aralık’ta başlayacak
İçişleri Bakanlığı’nın bu yıl alacağı 200 kaymakam adayı için 16 Ekim’de yapılan sınavda başarılı olan adayların mülakatı 5 Aralık ile 6 Ocak tarihleri arasında yapılacak.
Öğrencilerle bir araya geldi
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, okul ziyaretleri kapsamında ilçede eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Kaymakamlık sınav sonuçları açıklandı
2022 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2022-Kaymakamlık), 16 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da yapılmıştı, beklenen duyuru ÖSYM'den geldi.
Bolu'da hastaneye başvuran 98 kişiden 45'inin tedavisi sürüyor
Bolu Valisi Erkan Kılıç, merkeze bağlı Yuva köyünde kusma ve bulantı şikayetiyle hastaneye başvuran, aralarında çocukların da olduğu 98 kişiden 45'inin tedavisinin devam ettiğini söyledi.