Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak;

Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak

Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile birlikte Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, “İnşallah çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de kamuoyuyla paylaşırız” dedi....

Resim

KUYU AÇMA ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Karayolları Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan, Karayolları Uzman Ekibi, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci ile birlikte, enerji sektöründe önemli bir yatırımı temsil eden Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis İnşaatında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Resim

GÜZEL İŞLERİN SONUÇLARINI DA GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLAH

İnşaat alanında çalışmaların detayları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, kuyu açma çalışmalarına başlanması için platform çalışmaları ve yol yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Vali Çelik, “Hep beraber güzel işlerin sonuçlarını da görmek nasip olur inşallah. Çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de inşallah kamuoyuyla paylaşırız. Önemli şey bir yerden başlamak” diyerek, petrol arama faaliyetleri için, yol yapım ve yer düzenleme işlerini yürüten ekipler ile, burada görev yapan askerlere kolaylıklar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum