Arama
Arama Sonuçları
Üniversiteli gençlere ilk ders validen
Dumlupınar Üniversitesi'nde 2024-2025 Akademik Yılının ilk dersini Kütahya Valisi Musa Işın verdi. Vali Işın, üniversiteli gençlere "Mülki İdareler" konusunu anlattı.
"Verimli Batman topraklarında çift ürün yetiştirmeliyiz"
Alışveriş yapan çiftçilerle sohbet eden Batman Valisi Ekrem Canalp, "Verimli Batman topraklarında çift ürün yetiştirmeliyiz" dedi.
Vali Şıldak, mülki idare amirleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya geldi.
Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan'a tavsiye verdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kocaeli'nde yaşayan ve Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan Duru ile bir araya geldi. Vali Çiftçi, Eyşan'a önemli tavsiyelerde bulundu.
Hem vali hem veli olarak mezuniyet törenine katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, hem vali hem de oğlu Ahmet Tarık Çiftçi’nin velisi olarak Süheyla-Sıtkı Alp Fen ve Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Vali Çiftçi, "Bir başarı varsa ardında çalışmak, çabalamak vardır, gayret vardır, emek vardır" dedi.
Vali Canalp'tan meslek seçimi için tavsiye
Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklar için hayata geçirilen "Biz Geleceğiz, Gelecek de Bizim" projesinin açılışına katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, meslek seçimi konusunda çocuklara tavsiyelerde bulundu.
"Artık sulama yapacak kadar su kullanma lüksümüz yok"
Atabey ilçesine giden Isparta Valisi Aydın Baruş, su kaynaklarının ciddi azaldığına dikkat çekerek uyarı yaptı. Vali Baruş, "Suyu çok iktisatlı kullanmamız gerekiyor. Artık bizim bahçelerdeki meyve ağaçlarını sulayacak, sebzeyi sulayacak kadar su kullanma lüksümüz yok" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
Hakkari'nin muhteşem dağlarında kayak keyfi sürüyor
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkâri'nin muhteşem karlarla kaplı dağlarında mayıs ayında da kayak yapıldığını belirterek, "Hakkâri’de artık huzur ve sevgi var. Bütün vatandaşlarımıza, Hakkâri’yi görmelerini ve eşsiz doğasını tanımalarını tavsiye ediyorum" dedi.
Vali Makas’tan yeni kaymakamlara ‘Sırlı duayı arayın’ tavsiyesi
111. dönem kaymakam adaylarından bir kısmı bugün yeni ilçelerinde görevlerine başladı. Kaymakamlık görevlerinin ilk günlerinde valileri ziyaret eden kaymakamlar, valilerden talimat ve tavsiyeler aldı.
Vali Özarslan'dan Eren'e org sözü
Öğrencilere "melodika" hediye eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, melodika ile 'Ali Cabbar' şarkısını çalan Eren'e org sözü verdi.
Kaymakamlıktan belgesel film
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta Kaymakamlığı tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hazırlanan "ŞAŞKIN" isimli belgesel sinema filminin galasına katıldı.
Başarıya giden yol için nasihat verdi
Menderes İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, öğrencilerle sohbet etti. Vali Varol, bilgi ve başarıya giden yolda kendini en güzel şekilde hazırlamaları noktasında nasihatlerde bulundu.
Öğrenciler Hayat Bilgisi dersini Valilikte işledi
Batman Valisi Ekrem Canalp, merkez Adem İlkılıç İlkokulu 3/D sınıf öğrencilerine hayat bilgisi dersinin “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum ve Valinin Görevleri” konusunu anlattı.
“Gözlerinde iyilik ve güzellik var”
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova İlçe Müftülüğü’nün organizesinde Hacı Ahmet Çalış Yatılı Erkek Kur'an Kursu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.
Öğrencilerle sahurda buluştu
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.
Pansiyonda kalan öğrencilere yemek dağıttı
Burdur Valisi Türker Öksüz, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Öksüz, iftar öncesi öğrencilere yemek servisi yaptı.
"Vereceğim en önemli tavsiye: Kitap okumak"
Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, yılın okurlarına ödül verdi. Hayatta verebileceği en önemli tavsiyelerden birinin kitap okumak olduğunu belirten Böke, "Ben de iyi bir okurum" dedi.
Vali Şıldak'tan Şanlıurfalılara seçim güvenliği çağrısı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart Seçimleri güvenlik tedbirleri ile ilgili Basın Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Vali Şıldak, seçim günü güvenlik güçlerinin dışında hiç kimsenin silah taşımasına izin verilmeyeceği ve bu konuda son derece hassasiyet içerisinde olacaklarını söyledi.
Öğrencilerin iftar heyecanını paylaştı
Muş Valisi Avni Çakır, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile oruç açtı. İftar öncesinde öğrencilerle sohbet eden Vali Çakır, başarının mutlaka çalışmaya bağlı olduğunu söyledi.
“Yüksekova’da marka olabilecek çok değer var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik, "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşi kapsamında Yüksekova‘daki öğrencilerle bir araya geldi. İlçede bulunan 20 farklı liseden, 220 öğrencinin katıldığı söyleşi programına Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.
İftar için yemekhane sırasına girdi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Yavuz iftar öncesi, yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini aldı.
Hakkari’de kafelere ‘Ölümsüz Kahramanlar Köşesi’
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkâri’deki 5 kafede hayata geçirilen “Ölümsüz Kahramanlar Köşesi” açılışına katıldı.
“Bazen küçük, büyüktür”
Öğrencilere ‘melodika’ dağıtan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, “Bin yıllık koca çınarlar, küçücük bir çekirdekten doğar. Cılız pınarlar, engin bir denizi oluşturur. Bir işe niyet etmek ve o ilk adımı atmak; adım ne kadar küçük olursa olsun, sonucun büyük olacağına dair işarettir” dedi.
Geleceğin öğretmenleriyle buluştu
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.
"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum"
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa 21. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımızı fuara davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
“Hakkari ile ilgili hayallerim var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşi kapsamında, her hafta farklı bir okulun öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki söyleşi programına konuk olan okul Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi oldu.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.