Arama
Arama Sonuçları
"Bu eserleri gelecek nesillere aktarmalıyız"
Konya'nın Selçuklu Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları ile tarihi dokusuna yeniden kavuşan Sille Subaşı Hamamı açıldı. Açılışa katılan Kaymakam Eflatun Can Tortop, "Bu eserlerimizi aslına uygun olarak ihya edip, gelecek nesillere aktarmak hepimizin asli görevi olmalı" dedi.
Arılı Kovan Destek Projesi’nde ilk hasat
Kırsal mahallelerde arıcılığın geliştirmesi ve üreticilerin bilgilendirilmesi amacıyla pilot bölge olarak seçilen Eğribayat Mahallesinde Arılı Kovan Destek Projesinde ilk hasat yapıldı.
Depremzede çiftin nikah mutluluğunu paylaştı
Konya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Selçuklu’da misafir olan Tümürlenk ve Coşkun ailelerinin evlatlarının nikah merasimine katıldı.
Misafir depremzedelere gıda kolilerini gönüllüler götürdü
Depremden etkilenerek Konya Selçuklu’ya yerleşen aileler için Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan gıda kolileri, gönüllülerce hanelere tek tek teslim edildi.
Berk Acar Türkiye'nin ilk Ermeni kaymakamı oldu
Türkiye Ermeni toplumundan Berk Acar, Denizli'nin Babadağ ilçesinin kaymakamı oldu. 27 yaşındaki Berk Acar görevinden ayrılan Babadağ Kaymakamı Adem Karataş'ın yerine ilçeye atandı.
Eflatun Can Tortop
Selçuklu Kaymakamı