Arama
Arama Sonuçları
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
Şehit Eren Bülbül’ün ailesine iftar konuğu oldu
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Ramazan ayı dolayısıyla Şehit Eren Bülbül’ün ailesinin iftar sofrasına misafir oldu.
O artık bir Yiğido!
Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi.
Miniklerin Vali amca sevgisi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıkamış ilçesini ziyaret etti. Okullarda öğrencilerle bir araya gelen Vali Polat, kendisine sarılan öğrencilerin sevgisine onları öperek karşılık verdi.
Yaban hayvanları için yem bıraktı
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için kırsal bölgelere yem bıraktı.
Vatandaşların taleplerini evlerinde dinledi
Şişli ilçesine giden İstanbul Valisi Davut Gül, depremzede aileleri ve bazı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Gül, çözüm için tek tek not aldı.
"Hizmette aksama yaşanmamalı"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerinin beşinci durağı için Ceylanpınar’daydı. Kaymakam Emrah Uzun ve kurum amirleri ile bir araya gelen Vali Şıldak, "Ceylanpınar, Şanlıurfa’nın önemli ilçeleri arasında yer alıyor. Her alanda kamu hizmetlerinde aksama yaşanmaksızın sürdürülmesi gerekiyor" dedi.
Şehit öğretmenin Öğretmenler Günü’nü kutladılar
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte 2017’de hain terör saldırısında şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın kabrini ziyaret etti.
“Milletimizin emaneti evlatlarımız emin ellerde”
Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle Sevgi Evlerinde kalan çocukları eşi Elif Makas’la birlikte ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Aziz milletimizin emaneti olan evlatlarımız emin ellerde” dedi.
100. yılın ilk bebekleri
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bugün doğan Cumhuriyetin 100. Yılının ilk bebeklerini hastanede ziyaret ederek, hediye taktı.
Coşkuya ortak oldu
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100 öğrencinin zeybek oyunu eşliğinde sunulan 100. Yıl koreografisini izleyerek coşkularına ortak oldu.
“Sevdamız eğitim”
Digor ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, eğitimin önemini vurgulayarak, "Biz aklı da kalbi de iyi çocuklar yetiştirmek istiyoruz. Sevdamız eğitim” dedi.
Yalovalılarla pedal çevirdi
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında yüzlerce Yalovalı ile birlikte pedal çevirdi.
Yoncalı Barajı 17 bin hektarı sulayacak
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş ve ilçe protokolü karşıladı.
Çorum Valisi Dağlı’dan Osmancık çıkarması
Osmancık ilçesini ziyaret ederek gün boyu inceleme ve ziyaretlerde bulanan Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’dan brifing aldı.
Gençler Aşık Veysel'i unutmadı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 2023 yılının, "Aşık Veysel Yılı" olması nedeniyle ülkemizde çeşitli etkinliklerle anılan Aşık Veysel, memleketi Sivas'ta farklı bir etkinlikle anıldı.
Şehit annesinin elini öptü
Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret ederek, ellerini öptü.
Hayırsever aileden Doğubayazıt'a 2 okul, yurt ve kütüphane
Ağrı Valiliği ile BC Group Holding işbirliğiyle, Doğubayazıt ilçesinde ilkokul, ortaokul, öğrenci yurdu ile kongre merkezi ve halk kütüphanesi yapılması için protokol imzalandı.
İftarın bereketini depremzedelerle paylaştı
Kahramanmaraş Türkoğlu’nda koordinasyon görevini sürdüren Giresun Valisi Enver Ünlü, asrın felaketinin 66'ncı, Ramazan-ı Şerif'in 21'inci gününde depremzedelerle birlikte iftar yaptı.
“Yaralarımızı el birliği ile saracağız”
İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamı görevini yürüten İskenderun eski kaymakamı İskender Yönden, AFAD koordinesinde konteyner kentler kuruyor. Yönden, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını ve dertlerini dinliyor.
Huzurevi sakinleriyle buluştu
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesi ile Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Kızlarıyla birlikte yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kızları ile birlikte, çetin kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.
Vali Aksoy, anne ve babası adına memleketine anaokulu yaptırdı
Trabzon Köprübaşılı Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, anne ve babası adına Köprübaşı İlçesi’ne kazandırdığı, Hatice-Aslan Aksoy Anaokulu’nun açılışını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte yaptı.
Engelli Arda’nın isteklerini yerine getirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, eşi Handan Sonel ile birlikte şehit, gazi ve engeli olan bireylerin ailelerine ziyaretlerde bulunarak hatırlarını sordu. Vali Sonel, 11 yaşındaki ağır engelli Arda Eğrek’in taleplerini yerine getirdi.
Unutmayacak, unutturmayacağız!
15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde, elde bayrak dillerde tekbir kalplerde sonsuz iman ile tanklara göğsünü siper eden, üstün cesaret ve kahramanlık örneği gösteren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.