O artık bir Yiğido!;

O artık bir Yiğido!

Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi....

Resim

FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

Gürün ve Hafik ilçe kaymakamlıkları yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak Sivas’a uzun yıllar hizmet eden ve halen Kelkit Kaymakamı olarak görev yapan Kadir Algın’a hemşerilik beratı verildi.

İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş, “İl Genel Meclisinde bulunan 4 siyasi parti grup başkan vekillerince verilen teklif üzerine önceki dönem İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunan Kadir Algın beye, ilimize sosyal, ekonomik ve kültürel alanda ki katkılarından dolayı Fahri Hemşehrilik beratı verilmesi kararı alınmıştır. Kadir beye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yeri Kelkit kaymakamlığında başarılar diliyoruz. O artık bir Yiğido” dedi.

Resim

HEMŞEHRİMİZE BAŞARILAR DİLERİM

Eski Meclis Başkanı ve Bakan İsmet Yılmaz ise, “Âsâf'ın mikdârını bilmez Süleyman olmayan / Bilmez insan kadrini âlemde insan olmayan… Kadirşinaslıkları için İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür eder, hemşehrimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Resim

SİVAS KENDİSİNE HİZMET EDENİ UNUTMADI

Eski Sivas ve Şanlıurfa Valisi, Milli Savunma Bakan Danışmanı Salih Ayhan ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kadirşinas Sivas’ta, uzun süre birlikte teşrîk-i mesâî yaptığımız Kadir Algın kardeşimi tebrik ediyorum. Kendisine hizmet edeni hiçbir zaman unutmayan vefalı İl Özel İdaresine, İl Genel Meclisine ve Sn. Bakanımız İsmet Yılmaz’a gösterdikleri bu incelikten dolayı teşekkür ediyorum. O da artık bir Yiğido😉” dedi.

Resim

ARKASINDA SİVAS OLANIN SIRTI YERE GELMEZ

Kelkit Kaymakamı Kadir Algın ise, “Selçuklunun kalbi, Osmanlının vicdanı, Cumhuriyetin aklı olan Sultan Şehir Sivas’ta meclis kararıyla “Fahri Hemşerilik Beratı”nı kıymetli büyüğüm Sn Bakanımızın elinden aldım. Kadirşinaslıkları için bütün meclisimize teşekkür ederim. Arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum