Çorum Valisi Dağlı’dan Osmancık çıkarması;

Çorum Valisi Dağlı’dan Osmancık çıkarması

Osmancık ilçesini ziyaret ederek gün boyu inceleme ve ziyaretlerde bulanan Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’dan brifing aldı....

Resim

BELEDİYEYE ZİYARET

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, kaymakamlık ziyaretinin ardından Osmancık Belediyesine geçerek, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Resim

İLÇE MÜDÜRLERİYLE OSMANCIK’I KONUŞTU

Vali Dağlı, Osmancık İlçe ziyareti programı kapsamında Osmancık Öğretmenevi'nde, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmaları masaya yatırdı.

Resim

ŞEHİT ÖĞRETMENİN AİLESİNİ UNUTMADI

Zülkif Dağlı, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini protokol üyeleri ile birlikte ziyaret ederek, şehit öğretmen ve tüm şehitler için dua etti.

Resim

TÜRBEDE DUA

Vali Dağlı, Osmancık İlçe merkezinde bulunan, Osmanlı padişahlarından Sultan II. Beyazıt zamanında 1469 yılında yaptırılan ve restorasyon çalışmaları devam eden Koyunbaba Türbesi'nde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Resim

TARİHİ KÖPRÜYÜ İNCELEDİ

Çorum Valisi, Osmancık ilçesinde Kızılırmak üzerinde bulunan tarihi Koyunbaba Köprüsünde de incelemelerde bulunarak, köprünün tarihi hakkında anlatılanları dinledi.

Osmancık OSB'de de fabrikaları ziyaret eden Vali Dağlı, işletmelerin üretimleri hakkında bilgi aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum