Arama
Arama Sonuçları
Şehidin hiç görmediği oğlunu sevdi
İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç ve Yeşilova Mahallesi Muhtarı Erdoğan Önder, Şehit Üsteğmen Muhammed Ali Kalo’nun ailesini ziyaret ederek, şehidin hiç görmediği evladı Ömer Ali Kalo’yu sevdi.
“Yardımların dağıtılmasında ayrımcılık sözkonusu değil”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, afet bölgesinde yapılan yardımlarda ayrımcılık yapıldığı iddialarına cevap vererek, "Burada Sünni ve Alevi kardeşlerimiz var. Burada herkes var. 'Oraya çadır veriyorlar, buraya çadır vermiyor'. Bunun yapılması insanlık dışı. Böyle bir şey yapılabilir mi? En çok çadır Hatay'a geldi" ifadelerini kullandı.
Muhammet dededen Kaymakama tesbih
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, Zeytindalı harekatında Mehmetçiğe çay demleyen 90 yaşındaki çınar “Muhammet Bulut” dedeyi ziyaret etti.
Afrin şehidi Musa Özalkan’ın vasiyeti yerine getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 20 Ocak 2018'de Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan’ın, şehit olunca devletin ailesine vereceği parayla Telafer'deki çocuklar için anaokulu, kreş veya kültür merkezi yapılması ve okula da isminin verilmesi yönündeki vasiyeti yerine getirildi.
Bakan Soylu uyardı: Göçü öcü haline getirmek istiyorlar
Göç Kurulu Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu anda Batı'nın ve bizim içimizdeki ırkçı yaklaşımların içerideki siyasi rant oyuncularının yaptığı, göçü öcü haline getirmektir” dedi.