Arama
Arama Sonuçları
"Bu proje ilçemizin kültürel hayatına katkı sunacak"
Malatya'nın Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Hulusi Efendi Müze ve Kütüphanesi'nin temel atma törenine katıldı. Projenin ilçe için önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Gülyer, "Bu proje ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak" dedi.
Rize'nin eski ve yeni valisi bir arada
2018-2023 yılları arasında Rize Valisi olarak görev yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Rize Valiliği'ni ziyaret ederek Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi.
"Dünya ülkeleri İsrail'e tepki göstermeli"
"Filistin Günleri" programına katılan Muş Valisi Avni Çakır, "Filistin halkının yaşadığı katliama dair tüm dünya ülkelerinin İsrail'e tepki göstermesi gerekiyor" dedi.
Baklagillerin kraliçesi Eber Sarısını inceledi: Koparmayalım, birlikte koruyalım
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çay Kaymakamı Emre Yeşilbaş ile birlikte baklagillerin kraliçesi olarak bilinen, yeryüzünde sadece Afyon’un Eber Gölü’nün güneyinde yetişen ve mayıs ayının gelmesiyle çiçeklenen endemik tür Eber Sarısını inceledi.
'Gençlik' iftarına katıldı
Muş Valisi Avni Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller, gençlik liderleri ve gönüllü gençler, kursiyerler ile aileleri için düzenlenen "Gençlik İftarına" katıldı.
Muş'ta sahnelenen operet büyük beğeni topladı
Muş'ta sahnelenen "Arşın Mal Alan Opereti" büyük beğeni topladı. Operetiyi izleyen Vali Avni Çakır, "Harika bir geceydi. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle şehrimize renk katmaya devam edeceğiz" dedi.
60+ Tazelenme Üniversitesi
Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde kurulan "60+ Tazelenme Üniversitesi"nin akademik açılışı törenle yapıldı.
Polis adaylarına seslendi: Üniformanıza yakışmayan hal ve hareketlerden uzak durun
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek aday polis öğrencileri ile bir araya geldi.
Kura çekimine hazır olan TOKİ konutlarında inceleme
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, depremzede vatandaşlar için Yeşilyurt İkizce Mahallesi’ndeki deprem konutlarını ve Battalgazi Orduzu Mahallesi’ndeki Gelinciktepe TOKİ konutlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
“Şehit ailesinin konteyneri var”
Kahramanmaraş Valiliği, şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesinin çadırda yaşadığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Asayiş ve güvenlikte son 4 ayı değerlendirdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, göreve başladığı günden bu yana dört aylık süreç boyunca asayiş ve güvenlik konularıyla ilgili geniş bir değerlendirme yapmak üzere basın toplantısı düzenledi.
Kalıcı bloklar hızla yükseliyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, TOKİ’nin kentte yaptığı 211 adet bloğun 130’unda kaba inşaatların tamamlandığını söyledi.
Kısa vadede yapılacaklar tamamlandı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde yıkılan Toptancılar Sitesi için kurulan Geçici Toptancılar esnafına misafir oldu. Kısa vadede yapılması gereken işlerin tamamlandığını belirten Vali Ünlüer, bundan sonraki süreçte orta ve uzun vadede yapılması gereken işlerin ele alınacağını kaydetti.
Çocukların dileklerini teslim etti
İstanbul Valisi Davut Gül, “Bir Çocuk Bir Dilek” projesi kapsamında dileklerini belirleyen 11 çocuğun dileğini yerine getirdi. Vali Gül, evlerinde ziyaret ettiği yetim veya öksüz çocukların hediyelerini kendisi teslim etti.
Interpol arıyordu, Türk polisi yakaladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Kartal-3' operasyonunda Interpol tarafından mavi bültenle aranan uluslararası uyuşturucu kartelinin 'Batı Balkan Kanadı' yöneticilerinden Christijan Palic'in Beşiktaş'ta yakalandığını açıkladı.
Osmaniye’de 3875 kalıcı konut hızla yükseliyor
Osmaniye’de 100 bloğun kaba inşaatının tamamlandığını, 86 blokta ise ince imalatın devam ettiğini belirten Vali Erdinç Yılmaz, 1351 konutun Aralık ayında yapılacağını açıkladı.
Hakkari’ye TK1933 Bilişim Sınıfı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Türk Hava Yoları (THY) İsimsizler TK Derneği ile birlikte Şehit Selahattin İlk/Ortaokulu ‘TK1933 Bilişim Sınıfı’nın açılışını yaptı.
Öğrenciler sordu, Vali cevapladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Büyük Amfi Salonunda öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Vali Şıldak, öğrencilerden kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi.
Hatay Kentsel Dönüşüm projeleriyle ayağa kalkıyor
6 ve 20 Şubat depremlerinin en ağır yarayı açtığı kentlerden biri olan Hatay’da, bir yanda enkaz kaldırma çalışmaları diğer yanda kalıcı konutların inşası devam ediyor. TOKİ Başkanlığındaki projeler kapsamında çalışmalar hız kesmeden devam ederken yıkılan ve enkazı kaldırılan yerlerdeki zemin etüdü çalışmaları sonrasındaki kalıcı konutların temelleri bir bir atılıyor.
1.2 milyar lira gelir bekleniyor
Muş Valisi Avni Çakır, "Bereket Hasadı Zamanı" programı kapsamında merkeze bağlı Alican Köyü kırsalında düzenlenen karpuz hasadına katıldı.
Deprem konutları inşaatı hızla devam ediyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli ilçesinin Yeşilyurt Mahallesinde yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulundu.
Özel öğrencilerin isteğini kırmadı, TOGG’u okula götürdü
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin isteğini geri çevirmedi, yerli ve milli araba TOGG’u okula götürdü.
Nurdağı’na koordinatör vali
Vali/Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Ümit, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasara uğrayan Gaziantep’in Nurdağı ilçesine ‘Koordinatör Vali’ olarak görevlendirildi.
Kadın kaymakam sayısı 6,5 yılda 32'den 135'e çıktı
İstanbul'da kadın STK başkanlarıyla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim kaymakam ve vali yardımcısı olmak üzere, 15 Temmuz'a kadar, bakanlığın toplam tarihi boyunca en yüksek kadın kaymakam sayısı 32 idi. Yaklaşık 6,5 yılda bu sayı 135 oldu." dedi.
“Eski güzel günlerimize döneceğiz”
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Hatay'ın Türkiye Katar Kardeşlik Konteyner Kenti’nde misafir olan kadirşinas halkının Ramazan Bayramı mutluluğuna ortak oldu.
Vali Gül’ün annesi ebediyete uğurlandı
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün vefat eden annesi Cemile Gül, Erzurum’un Horasan İlçesi'nde kılınan ikindi namazının ardından defnedildi.
Depremzedeler için kalıcı konutların inşaatı sürüyor
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale ilçesinde depremzede vatandaşlar için yapımına başlanan 152 konutun inşaatında incelemelerde bulundu.
“Doğanşehir’den elimizi çekmeyeceğiz”
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından koordinatör vali olarak atandığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki 63 gün süren görevini tamamladı. Doğanşehirlilere bir veda mesajı yayınlayan Vali Şimşek, “Sivas olarak Doğanşehir’den elimizi çekmeyeceğiz ve her daim sizlerin yanında olacağız” dedi.
Boyabat Kaymakamlığı’ndan deprem bölgesine 1,5 milyon liralık destek
Sinop Vali Yardımcısı ve Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz, Boyabat Kaymakamlığı’nın deprem yardım hesabında 1,5 milyon lira bağış biriktiğini, toplanan bağışın AFAD hesabına aktarıldığını açıkladı.